Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα;


Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα;

Δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για την απώλεια βάρους. Θα πρέπει να τρώτε λιγότερες θερμίδες από όσες καίτε. Ακριβώς πόσες θερμίδες καίτε καθημερινά εξαρτάται από παράγοντες όπως το σώμα σας μέγεθος και πόσο σωματικά δραστήριοι είστε.

Εάν πρέπει να χάσουν βάρος, είναι σημαντικό να το κάνει σιγά-σιγά. Στόχος για να χάσει όχι περισσότερο από Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα; Λίρα έως 2 λίβρες εβδομαδιαίως. Μία λίρα ισούται με 3.500 θερμίδες. Έτσι, να χάσει 1 κιλό την εβδομάδα, πρέπει να τρώτε 500 θερμίδες την ημέρα λιγότερο ή κάψετε 500 θερμίδες μια ημέρα περισσότερο από ό, τι κάνετε συνήθως.

Προσπαθήστε να ξεκινήσετε με μια απώλεια βάρους του 10 τοις εκατό των σας τρέχον σωματικό βάρος πάνω από 6 μήνες. Αυτό είναι ο πιο υγιεινός τρόπος να χάσετε βάρος — και κυρίως — προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε πολύ βάρος σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν να είστε πεινασμένοι και ανικανοποίητος.

Αν δεν έχετε σιδήρου δύναμη της θέλησης, τότε πείνας θα σας αναγκάσει να εγκαταλείψει για αυτά τα σχέδια γρήγορα. Το σχέδιο του 3-βήμα που περιγράφονται εδώ θα:

 • Σκοτώσει την όρεξή σας.
 • Σας κάνει να χάσετε βάρος γρήγορα, χωρίς να είναι πεινασμένοι.
 • Βελτίωση της υγείας σας την ίδια στιγμή.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Εξαλείψει τα σάκχαρα και τα άμυλα

Το πιο σημαντικό μέρος είναι να αφαιρέσετε τα σάκχαρα και άμυλα (υδατάνθρακες) από τη διατροφή σας. Αυτά είναι τα τρόφιμα που διεγείρει την έκκριση ινσουλίνης πιο. Εάν δεν ξέρατε ήδη, η ινσουλίνη είναι η ορμόνη κύρια αποθήκευση λίπους στο σώμα.

Όταν κατεβαίνει η ινσουλίνη, λίπος έχει έναν ευκολότερο χρόνο που ξεχύνονται από τα παχιά καταστήματα και το σώμα αρχίζει να καίει λίπη αντί για υδατάνθρακες.

Ένα άλλο όφελος της μείωσης της ινσουλίνης είναι ότι τα νεφρά σας ρίξει πλεονάζον νάτριο και το νερό από το σώμα σας, το οποίο μειώνει την πρήζω και περιττό νερό βάρος.

Δεν είναι ασυνήθιστο να χάσει μέχρι 10 κιλά (μερικές φορές περισσότερο) κατά την πρώτη εβδομάδα του τρώνε αυτόν τον τρόπο, τόσο το σώμα λίπος και νερό weight. Αυτό είναι ένα διάγραμμα από μια μελέτη συγκρίνοντας χαμηλός-εξαερωτήρων και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτες υπέρβαρων/παχύσαρκων γυναικών.

Το χαμηλό-carb ομάδα τρώει μέχρι πληρότητα, ενώ η ομάδα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είναι θερμίδων περιορισμένη και πεινασμένοι. Περικοπή των υδατάνθρακες, χαμηλότερα ινσουλίνη σας και θα αρχίσετε να τρώτε λιγότερες θερμίδες, αυτόματα και χωρίς πείνα.

Με απλά λόγια, μείωση της ινσουλίνης σας βάζει απώλεια λίπους στο «αυτόματο πιλότο.» Αφαίρεση σάκχαρα και άμυλα (υδατάνθρακες) από τη διατροφή σας θα μειώσει τα επίπεδα της ινσουλίνης σας, σκοτώσει την όρεξή σας και σας κάνει να χάσετε βάρος χωρίς πείνα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Τρώτε την πρωτεΐνη, λίπος και λαχανικά

Κάθε ένα από τα γεύματά σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μια πηγή πρωτεΐνης, λίπους πηγή και χαμηλή σε υδατάνθρακες λαχανικά. Κατασκευή τα γεύματά σας με αυτόν τον τρόπο θα φέρει αυτόματα σας πρόσληψη υδατανθράκων στη συνιστώμενη σειρά 20-50 γραμμάρια ανά ημέρα.

Πηγές πρωτεΐνης:

 • Κρέας-βόειο κρέας, κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί, μπέικον, κλπ.
 • Ψάρια και θαλασσινά-σολομό, πέστροφα, γαρίδες, αστακοί, κλπ.
 • Αυγά-ωμέγα-3 εμπλουτισμένο ή βόσκουν τα αυγά είναι καλύτερες.

Η πρωτεΐνη είναι το ΑΛΛΗΣ ΟΥΣΙΑΣ που συμβάλλει πιο στην πληρότητα και τρώγοντας αρκετή πρωτεΐνη μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σας (5).

Χαμηλή σε υδατάνθρακες λαχανικά:

 • Μπρόκολο
 • Κουνουπίδι
 • Σπανάκι
 • Καλέ
 • Λαχανάκια Βρυξελλών
 • Λάχανο
 • Σέσκουλο
 • Μαρούλι
 • Αγγούρι
 • Σέλινο
 • Πλήρης κατάλογος εδώ.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Να μην είστε φοβισμένος να φορτώσει το πιάτο σας με αυτά τα λαχανικά χαμηλή σε υδατάνθρακες. Μπορείτε να φάτε τα τεράστια ποσά από αυτά χωρίς μετάβαση πέρα από καθαρό υδατάνθρακες 20-50 ανά ημέρα.

Τα λαχανικά και το κρέας που περιέχουν όλες τις ίνα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που χρειάζεστε για να είναι υγιής. Δεν υπάρχει καμία φυσιολογική ανάγκη για δημητριακά στη διατροφή.

Πηγές λίπους:

 • Κοκοφοινικέλαιο
 • Βούτυρο
 • Ελαιόλαδο
 • Λαρδί
 • Ζωικό λίπος

Τρώτε 2-3 γεύματα την ημέρα. Εάν βρεθείτε πεινασμένος το απόγευμα, προσθέστε ένα 4ο γεύμα.

Μην φοβηθείτε από την κατανάλωση λίπους, προσπαθεί να κάνει δύο χαμηλός-εξαερωτήρων και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, ταυτόχρονα είναι μια συνταγή για αποτυχία. Θα σας κάνει να αισθάνεται δυστυχισμένη και να εγκαταλείψει το σχέδιο.

Το καλύτερο μαγείρεμα λίπος να χρησιμοποιήσετε είναι λάδι καρύδας. Είναι πλούσιο σε λίπη που ονομάζονται τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCTs). Αυτά τα λίπη είναι εκπληρώνοντας από τους άλλους και να ενισχύσει το μεταβολισμό ελαφρώς.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται αυτά τα φυσικά λίπη, νέες μελέτες δείχνουν ότι το κορεσμένο λίπος δεν εγείρει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου σε όλα.

Για να δείτε πώς μπορείτε να συναρμολογεί τα γεύματά σας, ελέγξτε έξω αυτό το σχέδιο γεύμα χαμηλή σε υδατάνθρακες και αυτό τον κατάλογο των χαμηλές συνταγές εξαερωτήρων. Συναρμολόγηση κάθε γεύμα από μια πηγή πρωτεΐνης, λίπους πηγή και ένα χαμηλό-carb λαχανικό. Αυτό θα σας βάλει στη σειρά 20-50 γραμμάρια υδατανθράκων και δραστικά να χαμηλώσουμε τα επίπεδα ινσουλίνης σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Άσκηση 3 - 4 φορές την εβδομάδα

Δεν πρέπει να γυμνάζεστε για να χάσετε βάρος, αυτό το σχέδιο, αλλά συνιστάται. Η καλύτερη επιλογή είναι να πάει στο γυμναστήριο και 3 - 4 φορές την εβδομάδα. Κάνετε ένα ζεστό, άρση βαρών, στη συνέχεια, τεντώστε.

Αν είστε νέος στο γυμναστήριο, να ζητήσει έναν εκπαιδευτή για κάποιες συμβουλές. Από την άρση βαρών, θα κάψετε λίγες θερμίδες και να αποτρέψει το μεταβολισμό σας από την επιβράδυνση, που είναι μια συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια της απώλειας του βάρους.

Μελέτες για τη χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες δείχνουν ότι ακόμη και μπορείτε να αποκτήσετε ένα κομμάτι του μυός ενώ χάνει σημαντικές ποσότητες του λίπους του σώματος.

Εάν η άρση βαρών δεν είναι μια επιλογή για σας, στη συνέχεια να κάνει κάποια ευκολότερη καρδιο workouts όπως το τρέξιμο, τρέξιμο, κολύμπι ή περπάτημα θα αρκέσει.

Είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιο είδος της κατάρτισης αντίστασης όπως άρση βαρών. Αν αυτό δεν είναι μια επιλογή, καρδιο workouts λειτουργεί πάρα πολύ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Προαιρετικό-κάνει μια «ΕΞΑΕΡΩΤΉΡΑΣ ζωοτροφών εκ νέου» μία φορά την εβδομάδα

Μπορείτε να πάρετε μια μέρα "off" ανά εβδομάδα όπου τρώτε περισσότερους υδατάνθρακες. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το Σάββατο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε υγιέστερο εξαερωτήρων πηγές, όπως βρώμη, ρύζι, quinoa, πατάτες, γλυκοπατάτες, φρούτα, κλπ.

Αλλά μόνο το υψηλότερο σε υδατάνθρακες κάποτε, αν ξεκινήσετε να κάνει πιο συχνά από μία φορά ανά εβδομάδα, τότε δεν πρόκειται να δείτε μεγάλη επιτυχία σε αυτό το σχέδιο.

Εάν πρέπει να έχουν ένα γεύμα εξαπατήσει και να φάτε κάτι ανθυγιεινό, τότε κάνετε αυτή την ημέρα. Να γνωρίζετε ότι εξαπατήσει γεύματα ή refeeds σε υδατάνθρακες δεν είναι αναγκαία, αλλά μπορεί να επάνω-ρυθμίσουν λίγο λίπος καύση ορμονών όπως η λεπτίνη και ορμόνες του θυρεοειδούς.

Μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο βάρος κατά τη διάρκεια της ημέρας σας εκ νέου ζωοτροφών, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι το βάρος του νερού και θα το χάσετε και πάλι στις επόμενες 1-2 ημέρες. Έχοντας μια μέρα της εβδομάδας, όπου τρώτε περισσότερους υδατάνθρακες είναι απολύτως αποδεκτό, αν και όχι απαραίτητο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Τι γίνεται με τις θερμίδες και τον έλεγχο μερίδα;

Δεν είναι απαραίτητο να μετράνε θερμίδες όσο διάστημα σας κρατήσει την υδατάνθρακες πολύ χαμηλά και να επιμείνουμε σε πρωτεΐνη, λίπος και χαμηλή σε υδατάνθρακες λαχανικά. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αυτόν τον υπολογιστή (ανοίγει σε νέο παράθυρο).

Εισάγετε τα στοιχεία σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον αριθμό από είτε το "απώλεια λίπους" ενότητα "Ακραία λίπος απώλεια"-ανάλογα με το πόσο γρήγορα θέλετε να χάσετε.

Υπάρχουν πολλές μετρητές θερμίδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το ποσό των θερμίδων που τρώτε. Μου αρέσει το Cron-O-Meter-είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση. Ο κύριος στόχος είναι να κρατήσει υδατάνθρακες κάτω από 20-50 γραμμάρια ανά ημέρα και να πάρετε το υπόλοιπο του θερμίδες σας από πρωτεΐνες και λίπος.

Δεν είναι απαραίτητο να μετράνε θερμίδες για να χάσουν βάρος με αυτό το σχέδιο. Είναι πιο σημαντικό να τηρούν αυστηρά εξαερωτήρες σας στην περιοχή 20-50 γραμμάριο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Άλλες άκρες απώλειας βάρους για να σας διευκολύνουμε

Λίγο πολύ όλα που έχετε να κάνετε είναι τα 3 βήματα:

 1. Εξαλειφθούν υψηλή-carb τρόφιμα.
 2. Τρώτε την πρωτεΐνη, λίπος και λαχανικά.
 3. Άσκηση 3 - 4 φορές την εβδομάδα (προαιρετικά, αλλά συνιστάται).

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές άλλες άκρες που μπορείτε να βρείτε χρήσιμο εάν θέλετε να επιταχύνει τα πράγματα επάνω, ακόμη περισσότερο.

Κανένα από αυτά είναι παλιά σύζυγοι παραμύθια, έχουν όλα τα επιστημονικά στοιχεία που να τις στηρίζουν.

 • Πίνουν νερό, καφέ ή τσάι: Ικανοποιήστε τη δίψα σας με νερό. Αν είστε ένα καφέ ή ένα τσάι πότης, στη συνέχεια με όλα τα μέσα πιείτε όσο θέλετε, όπως και οι δύο μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σας ελαφρώς.
 • Χρήση μικρότερα πιάτα: Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτόματα τρώνε λιγότερο όταν χρησιμοποιούν μικρότερα πιάτα. Παράξενο, αλλά λειτουργεί.
 • Ύπνο όπως ένα μωρό: κακή του ύπνου και συνδέεται με την αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τη φροντίδα των ύπνο σας είναι σημαντικό.
 • Μείωση στρες: Να τονιστεί μπορεί να ανυψώσει κορτιζόλης ορμόνη του στρες, που μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.
 • Καλό ύπνο και μειωμένα επίπεδα άγχους μπορεί επίσης να βοηθήσει αποφευχθεί πόθους, χειρότερος εχθρός του dieter. Υπάρχουν πολλές άλλες συμβουλές για να αποτρέψετε τους πόθους σε αυτό το άρθρο.

Είναι πιο σημαντικό να κολλήσει με τους τρεις κανόνες, αλλά υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιταχυνθούν τα πράγματα επάνω.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Γίνεστε «Λίπος καύση θηρίο»

Μπορείτε να αναμένετε να χάσει 5-10 κιλά του βάρους (μερικές φορές περισσότερο) κατά την πρώτη εβδομάδα, στη συνέχεια συνεπής βάρος απώλεια μετά από αυτό. Προσωπικά μπορώ να χάσουν 3-4 κιλά ανά εβδομάδα για μερικές εβδομάδες όταν κάνω αυτό αυστηρά.

Αν είστε νέος να κάνει δίαιτα, τότε τα πράγματα θα πιθανώς συμβαίνουν γρήγορα. Το περισσότερο βάρος που έχετε να χάσετε, τόσο πιο γρήγορα θα χάσετε αυτό.

Για τις πρώτες ημέρες, μπορεί να αισθανθείτε λίγο περίεργα. Το σώμα σας έχει κάψιμο υδατάνθρακες για όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να πάρει χρόνο για να συνηθίσετε κάψιμο του λίπους.

Ονομάζεται η "χαμηλή σε υδατάνθρακες γρίπη" και έχει συνήθως τελειώσει μέσα σε λίγες ημέρες. Για μένα παίρνει 3. Προσθήκη κάποια νατρίου στη διατροφή σας μπορεί να βοηθήσει με αυτό, όπως τη διάλυση ένα κύβο ζωμός σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και το πίνανε.

Μετά από αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι έκθεση συναίσθημα πολύ καλή, θετική και ενεργητικός. Αυτή τη στιγμή επίσημα θα έχετε γίνει ένα «λίπος καύση κτήνος.»

Παρά τις δεκαετίες του υστερία αντι-λιπαρά, χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή βελτιώνει επίσης την υγεία σας με πολλούς άλλους τρόπους:

 • Σακχάρου στο αίμα τείνει να πηγαίνουν ο τρόπος με χαμηλό-carb δίαιτες.
 • Τριγλυκερίδια έχουν την τάση να πάει κάτω.
 • Μικρό, πυκνά LDL (την κακή) χοληστερόλη κατεβαίνει.
 • Ανεβαίνει η χοληστερόλη HDL (το καλό).
 • Βελτιώνει σημαντικά την αρτηριακή πίεση.
 • Σε τελική ανάλυση, η χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες φαίνεται να είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε από χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτες.

Μπορείτε να αναμένετε να χάσει πολύ βάρος, αλλά αυτό εξαρτάται από το άτομο πόσο γρήγορα θα συμβεί. Χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες επίσης να βελτιώσει την υγεία σας με πολλούς άλλους τρόπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

Δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας να χάσουν βάρος

Εάν έχετε μια ιατρική κατάσταση τότε Συζητήστε με το γιατρό σας πριν κάνετε αλλαγές, διότι αυτό το σχέδιο μπορεί να μειώσει την ανάγκη σας για την φαρμακευτική αγωγή.

Μειώνοντας υδατάνθρακες και χαμηλώματος των επιπέδων ινσουλίνης, αλλάζετε το ορμονικό περιβάλλον και κάνει το σώμα και τον εγκέφαλο που "θέλετε" να χάσουν βάρος σας.

Αυτό οδηγεί σε δραστικά μειωμένη όρεξη και την πείνα, εξάλειψη ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν με συμβατικά βάρος απώλεια μεθόδους.

Αυτό έχει αποδειχθεί για να σας κάνει να χάσετε για 2 - 3 φορές περισσότερο βάρος ως τυπική δίαιτα περιορισμένων θερμίδων αποβουτυρωμένα,.

Ένα άλλο μεγάλο όφελος για τους ανυπόμονους λαούς είναι ότι η αρχική μείωση σε βάρος του νερού μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη διαφορά στην κλίμακα ήδη ως το επόμενο πρωί.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα απώλεια βάρους

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links