5:2 Fastformula απώλεια βάρους Κριτικές


Την τελευταία δεκαετία είδαμε ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για νηστεία, τις λειτουργίες και τα οφέλη για την υγεία. Οι επιστήμονες και οι γιατροί εξέτασαν λεπτομερώς νηστεία και σήμερα, αναστατωμένα επιβεβαιώνουν τα πολλά οφέλη υγείας.

Ειδικά μετά από Michael Μόσλεϊ ντοκιμαντέρ αναφοράς από τη νηστεία, που είμαστε σήμερα μάρτυρες μια ένθερμη επικύρωση της νηστείας δίαιτες? από τους γιατρούς και tastemakers να απλοί και αθλητές. Νηστεία δίαιτες είναι η πρόσφαή βάρος απώλεια τάση, δημοφιλής στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Ένα από τα πιο ευρείας αποδοχής νηστείας δίαιτες είναι διαλείπουσα νηστεία, κατά την οποία τρώτε συνήθως για λίγες μέρες και γρήγορα κατά τη διάρκεια μερικές άλλες ημέρες και στη συνέχεια τρώνε κανονικά και πάλι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

Η 5:2 FastFormula αρχή της απώλειας βάρους

5:2 Fastformula απώλεια βάρους ΚριτικέςΟ Δρ Michael Μόσλεϊ νηστείας ντοκιμαντέρ στο οποίο γεγονός που επιβεβαιώνεται και τα πολλά οφέλη υγείας των 5:2 νηστεία διατροφή, έχει εμπνεύσει μια νέα προσέγγιση για την απώλεια βάρους, όπου οι άνθρωποι γρήγορα για δύο ημέρες και στη συνέχεια βιογραφικό η τακτική κατανάλωση για πέντε ημέρες και στη συνέχεια, επαναλάβετε αυτό.

Η κύρια ιδέα του τύπου 5:2 είναι ότι για μερικές εβδομάδες, κάθε εβδομάδα τρώτε κανονικά για πέντε ημέρες, ενώ για τα άλλα δύο μπορείτε να περιορίσετε τη λήψη θερμίδας σας σε 600 θερμίδες, αν είστε ένας άνθρωπος, και με 500 θερμίδες αν είστε γυναίκα.

Σύμφωνα με το Δρ Michael Mosley, διαλείπουσα νηστεία βοηθάει να χάσετε βάρος, γρήγορα και με πολλά άλλα συνοδεύεται οφέλη για την υγεία:

 • Καταστολή της όρεξης
 • Μείωση χοληστερόλης
 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης
 • Βελτιωμένη ινσουλίνη ευαισθησία
 • Ενεργειακά επίπεδα, ενίσχυση της

Γρήγορη δίαιτα φαίνεται να είναι μια αποτελεσματική βάρους απώλειας προσέγγιση. Ωστόσο, πολλοί που έχω δοκιμάσει γρήγορα παρατήρησε ότι η έντονη επιθυμία για τρόφιμα και πείνα σαμποτάρισαν τους σχέδια απώλειας βάρους καλόβουλες.

Η αδυναμία να ελέγξει τις πόνους πείνας ενώ τη νηστεία δεν είναι ο μόνος λόγος γιατί αποτυγχάνουν πιο γρήγορη δίαιτες, πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της νηστείας ημέρες εμπειρία κόπωσης, εν μέρει λόγω ανεπαρκής πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, όπως μέταλλα και βιταμίνες.

Για την αντιμετώπιση αυτό το ακανθώδες ζήτημα, dieters που φαίνεται να έχουν μια λύση σήμερα. 5:2 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ταξινομούνται ως όρεξη καταπιεστική που επιδιώκει να βοηθήσει νηστείας dieters να καταπολεμηθεί η πείνα τους και την καταστολή της όρεξης τους

Όχι μόνο αυτό ληφθεί μέριμνα από την καταστολή της όρεξης, το FastFormula 5:2 έχει μια άλλη ζωτικής σημασίας, δευτερεύουσα λειτουργία? εμπλουτίζει το σώμα σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν μπορεί να πάρει από τα τρόφιμα κατά την περίοδο της νηστείας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

Τι είναι το 5:2 FastFormula;

5:2 FastFormula είναι μια όρεξη καταπιεστική που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στοχεύει ο Νο.1 διατροφή-καταστρέψει λόγος, πείνα.

Το FastFormula 5:2 καταστέλλει την όρεξή σας και έτσι, σας ημέρες της νηστείας η παρόρμηση να φάμε περισσότερα από ό, τι θα πρέπει να αποβάλλεται. Χωρίς πόνους πείνας σας αποσπά από την νηστεία σου, η απώλεια βάρους γίνεται ένα αεράκι.

Ενώ το όνομά 5:2, το πολύ-hyped 5:2 διατροφή διαδόθηκε από Michael Mosley, στην πραγματικότητα αυτό το συμπλήρωμα λειτουργεί με οποιαδήποτε νηστείας δίαιτα από την καταστολή της όρεξης σας. Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν επίσης το συμπλήρωμα για ένα ως ένα αυτόνομο όρεξη καταπιεστική.

Τι κάνει για να σας βοηθήσει να πετύχει με 5 έως 2 διατροφή;

Παίρνοντας τα χάπια FastFormula των 5:2 σε καθημερινή βάση, σας καταστείλει την όρεξή σας, τόσο από τη νηστεία και μη νηστεία ημέρες. Κατά συνέπεια, μπορείτε να ενισχύσετε σας προσπάθειες απώλεια βάρους κατά τις ημέρες μη-νηστείας πάρα πολύ από το συμπλήρωμα βοηθά μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να φάτε παραπάνω.

Αλλά υπάρχει περισσότερος. Εκτός από την πολυπόθητη καταστολή της όρεξης καθοριστική για την επιτυχία της γρήγορη δίαιτα, το FastFormula 5:2 εμπλουτίζει επίσης το σώμα σας με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχουν την τάση να χαθεί κατά τη διάρκεια των ημερών της νηστείας. Το FastFormula 5:2 τέλος παρέχουν μια ενεργειακή ώθηση, η οποία είναι πιο απαραίτητη για τις 5 μ.μ. νηστείας απογεύματα, όπου η κούραση φαίνεται να πάρει το καλύτερο από εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

Καταστολή της όρεξης αποτελεσματική ισούται με απώλεια βάρους

Νηστείας δίαιτες παίρνουν ολόκληρα έθνη από τη θύελλα, ως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλα θεσμικά όργανα την ευαισθητοποίηση για τα πολλαπλής στάθμης οφέλη της γρήγορη δίαιτες.

Μια μελέτη του 2006 εξέτασε το πώς περιορισμός θερμίδων και διαλείπουσα νηστεία αντισταθμίσει τη γήρανση του νευρικού συστήματος, ενώ μια άλλη κλινική δοκιμή για το 2012, η οποία επιβεβαίωσε ότι η διαλείπουσα νηστεία είναι στην πραγματικότητα μπορεί να αυξήσει κίνδυνο στεφανιαίας νόσου παχύσαρκες γυναίκες.

Ακόμα μια άλλη μελέτη 2013 φαίνεται ότι διαλείπουσα νηστεία βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία — η μελέτη πραγματοποιήθηκε εντούτοις με τα ζώα.

5:2 FastFormula σχόλια

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ

 • Μειώνει τους πόθους πείνας κατά τη νηστεία και μη νηστεία ημέρες
 • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, να αποφύγετε την κούραση και εξάντληση ημέρες της νηστείαςΕξουδετερώνει την απώλεια θρεπτικών συστατικών με την αύξηση της ευεξίας φόρμουλα βιταμινών και ανόργανων συστατικών
 • Σας ενθαρρύνει να επιμείνουμε σε νηστεία και να απολαμβάνουν σε όλα τα οφέλη υγείας (πίεση χοληστερόλης και αίματος χαμηλώνει, βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη)
 • Φυσική φόρμουλα, απευθύνονται σε ένα θέμα που προβληματίζει τα εκατομμύρια των dieters
 • 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ

 • Μοιάζει με μια πολλά υποσχόμενη λύση απώλειας βάρους, αλλά δεδομένου ότι είναι ένα ολοκαίνουργιο συμπλήρωμα, είναι πλήρες εμφυσημένα απόδοση παραμένει αβέβαιο
 • Είναι καινοτόμο χαρακτήρα και τη διαφημιστική εκστρατεία οι χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει ελάχιστη χρήστη μαρτυρίες και ιστορίες επιτυχίας.

Συμπέρασμα: Λαμβάνοντας υπόψη πως οι περισσότεροι νηστείας δίαιτες είναι δύσκολο να τηρήσουμε, 5:2 FastFormula φαίνεται να είναι τι νηστείας dieters περίμεναν? όρεξη καταπιεστική που λειτουργεί χέρι-χέρι με τη νηστεία, που προκύπτει στο ουσιαστικό βάρος απώλεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

5:2 FastFormula συστατικά

5:2 FastFormula μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα καλό μείγμα των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και όρεξη καταστολή παράγοντες που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την πείνα και να ανεφοδιάσει θρεπτικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια της νηστείας.

Konjac ρίζα-κύριο συστατικό του 5:2 FastFormula είναι Konjac ρίζα, ένα διαιτητικών ινών, που είναι επίσης γνωστή ως γλυκομαννάνη. Σύνθεση του konjac ρίζας δεν επιτρέπει την πέψη και την απορρόφηση από το στομάχι. Στην πραγματικότητα, Konjac ρίζα ινών είναι υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες, απορροφά το νερό και μεγαλώνει, αλλά αυτό δεν μπορεί να αναλυθεί όπως μπορεί άλλα συστατικά. Ως αποτέλεσμα, όταν παίρνετε το FastFormula 5:2 αντιμετωπίζετε κορεσμού και μειωμένη πρόσληψη θερμίδων σας.

Konjac ρίζα στοχεύει κατά συνέπεια, ο λόγος Νο.1 γιατί όσους κάνουν δίαιτα δεν μπορεί να κολλήσει σε νηστεία Διέτης? καταστέλλει την όρεξη τόσο ακόμη και κατά τις ημέρες της νηστείας δεν αισθάνεστε την ώθηση να ευκαιριακή άμετρη τροφίμων και να καταστρέψει την διατροφή σας.

Εκτός από την καταστολή της όρεξης σας, Konjac ρίζα ινών επίσης επιβραδύνει την διάσπαση της ζάχαρης και χοληστερόλη, την πρόληψη ξαφνική ενέργεια κορυφές και συντριβές. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης.

Ενώ εξασφαλίζει Konjac ρίζας σας έντονη επιθυμία της πείνας είναι χαλάρωσε και την όρεξή σας καταστέλλεται, η 5:2 FastFormula εξασφαλίζει επίσης ότι το σώμα σας μπορεί να αντικαταστήσει τα θρεπτικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια των ημερών της νηστείας.

Το FastFormula 5:2 παρέχει το σώμα σας με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν μπορεί να πάρει τις ημέρες της νηστείας της διατροφής σας. Προμηθεύει σιδήρου, χαλκού και βιταμίνες του συμπλέγματος Β έτσι ώστε το σώμα και τις μεταβολικές διεργασίες θα πραγματοποιούνται κανονικά, αν εσείς νηστεία ή όχι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

5:2 Fastformula απώλεια βάρους Κριτικές

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει 5:2 FastFormula;

Το FastFormula 5:2 έχει σχεδιαστεί στην αρχή της διαλείπουσα νηστεία. Λειτουργεί καλά με τη διατροφή 5:2, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε διαλείπουσα νηστεία διατροφή.

Αν και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της νηστείας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα ως όρεξη καταπιεστική, ακόμη και χωρίς την ακόλουθη διαλείπουσα δίαιτα.

Αποδεικνύεται για να βοηθήσει να καταστείλει την όρεξη, η οποία με τη σειρά του μειώνει τη λήψη θερμίδας σας και, σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση, μπορεί να ενισχύσει την απώλεια βάρους σας.

Το συμπλήρωμα δεν συνιστάται για έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες, ή οι άνθρωποι έχουν ορισμένες φυσικές συνθήκες ή λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, έχει ιδιαίτερα συνιστάται να συσκεφτεί με το γιατρό σας πριν από τη λήψη του τύπου 5:2.

Το FastFormula 5:2 είναι ένα ολοκαίνουργιο συμπλήρωμα διατροφής που φαίνεται να έχει απτά και πολλά υποσχόμενες δυνατότητες. Με τη στόχευση ο Νο.1 λόγος γιατί αποτυγχάνουν οι δίαιτες νηστείας, αυτό συμπληρώματα σας βοηθά να χάσετε βάρος και να βιώσουν τα οφέλη της νηστείας.

Πού να αγοράσετε 5:5 FastFormula;

Το προϊόν δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στις αποθήκες υψηλός-οδών όπως Tesco, μπότες, άμεση χημικός και άλλα.

Μπορείτε να το παραγγείλετε online στην επίσημη ιστοσελίδα, από £34.95 ανά 1 μήνα προμήθεια σε £119.85 για 6-μηνών προμήθεια.

Είναι σκόπιμο να αγοράσει μόνο από επίσημη ιστοσελίδα, όπως μπορείτε να πάρετε μια 60-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κινδύνους, υποστήριξη πελατών συν την πρωτοτυπία του προϊόντος είναι αδιαμφισβήτητη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 5:2 FastFormula συμπλήρωμα

5:2 Fastformula απώλεια βάρους Κριτικές

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links