Cum Să Piardă în Greutate Repede?


Cum să piardă în greutate repede?

Nu există nici o formulă magică pentru pierderea în greutate. Trebuie sa mananci mai putine calorii decat arzi. Doar cât de multe calorii arzi zilnic depinde de factori cum ar fi corpul dimensiune şi modul fizic active sunt.

Dacă trebuie să piardă în greutate, este important să se facă lent. Scopul de a pierde nu mai mult Cum Să Piardă în Greutate Repede? lira să 2 lire sterline pe săptămână. O jumătate de kilogram este egal cu 3500 de calorii. Deci, a pierde 1 kilogram de o săptămână, aveţi nevoie să mănânce 500 de calorii pe zi mai puţin sau arde 500 de calorii pe zi mai mult decât ai face de obicei.

Încercaţi incepand cu o pierdere în greutate de 10 la sută din greutatea corpului dumneavoastră curent de peste 6 luni. Aceasta este calea mai sanatoase pentru a pierde in greutate- şi important-acesta oferă cea mai bună şansă de succes pe termen lung.

Există multe moduri de a pierde o mulţime de greutate într-un interval scurt de timp. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele necesită să fie foame şi nesatisfacuta.

Dacă nu aveţi vointa de fier, apoi foamea va determina să renunţe la aceste planuri rapid. 3-pas plan prezentate aici va:

 • Ucide pofta de mancare.
 • Face să piardă în greutate rapid, fără a fi foame.
 • Îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră în acelaşi timp.
Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Elimina zaharuri şi amidon

Partea cea mai importantă este de a elimina zaharuri şi amidon (carbohidrati) din dieta ta. Acestea sunt alimente care stimulează secreţia de insulină cel mai mult. Dacă nu ştiţi deja, insulina este hormonul principal de stocare de grăsime în organism.

Când insulină se duce în jos, grăsimi are un timp mai uşor obţinerea din depozitele adipoase şi organismul începe arderea grăsimi în loc de carbohidrati.

Un alt beneficiu de reducere insulină este că rinichii vărsat excesul de sodiu si apa din organism, ceea ce reduce bloat şi greutate de apă inutilă.

Nu este neobişnuit să piardă până la 10 de lire sterline (uneori mai mult) în prima săptămână de a manca acest fel, atât de grăsime şi apă greutate corp. Acesta este un grafic de la un studiu comparat diete low carb şi conţinut scăzut de grăsime în femei supraponderali/obezi.

Grupul de low-carb este mănâncă până la plinătatea, în timp ce grupul de conţinut scăzut de grăsime este calorii restricţionat şi înfometaţi. Tăiaţi carbohidrati, inferior insulina şi va începe să mănânce mai putine calorii, automat şi fără foame.

Pune pur şi simplu, scăderea insulina pune pierderea de grăsime pe "pilot automat" Eliminarea zaharuri şi amidon (carbohidrati) din dieta ta va reduce nivelul de insulina, ucide apetitul şi face să vă pierde în greutate fără foame.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Mananca proteine, grăsimi şi legume

Fiecare dintre mese ar trebui să includă o sursa de proteine, low-carb legume şi o sursă de grăsimi. Construirea mesele în acest mod automat va aduce aportul de carbohidrati recomandate în gama de 20-50 grame pe zi.

Surse de proteina:

 • Carne-carne de vită, pui, porc, miel, bacon, etc.
 • Peşte şi fructe de mare – somon, Pastrav, creveti, homari, etc.
 • Omega-3 ouă – îmbogăţit sau pastured ouă sunt cele mai bune.

Proteina este macronutrienţi care contribuie cel mai plinătatea şi consumul adecvat de proteine poate ridica metabolismul (5).

Low-Carb legume:

 • Broccoli
 • Conopida
 • Spanac
 • Kale
 • Varză de Bruxelles
 • Varza
 • Elveţian Chard
 • Salata verde
 • Castravete
 • Cellery
 • Lista completă aici.
Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Nu vă fie teamă să se încarce farfurie cu aceste legume low carb. Puteţi mânca cantităţi masive de ele fără a merge 20-50 net carbohidrati pe zi.

Legume şi carne conţin toate fibre, vitamine şi minerale trebuie să fie sănătoşi. Nu este nevoie fiziologică de boabe în dieta.

Surse de grăsime:

 • Ulei de nucă de cocos
 • Unt
 • Ulei de măsline
 • Slănină de porc
 • Seu

Mananca 2-3 mese pe zi. Dacă te găseşti foame dupa-amiaza, Adauga o masă 4.

Nu vă fie teamă de a manca grasimi, încercarea de a face ambele low carb şi conţinut scăzut de grăsime în acelaşi timp este o reteta pentru eşec. Va face sa te simti mizerabil şi abandona planul.

Cel mai bun de gătit grăsime la folosi este ulei de nucă de cocos. Este bogat în grăsimi numit trigliceride cu lanţ mediu (MCTs). Aceste grasimi sunt mai multe impliniri decat altele si poate stimula metabolismul uşor.

Nu există nici un motiv să se teamă de aceste grăsimi naturale, noi studii arată că grasimi saturate nu creşte riscul de boli de inima la toate.

Pentru a vedea cum puteţi asambla mese, a verifica afară acest plan de masă low carb şi această listă de scăzut carb retete. Asambla fiecare masă dintr-o sursă de proteine, o sursă de grăsimi şi legume low carb. Acest lucru va pune în intervalul 20-50 grame carbohidrati şi reduce drastic nivelul de insulină.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Exerciţiul 3 - 4 ori pe săptămână

Nu trebuie să-şi exercite pentru a pierde greutate pe acest plan, dar este recomandat. Cea mai bună opţiune este de a merge la sala de sport 3 - 4 ori pe săptămână. Face un warm, ridica greutati, apoi întinde.

Dacă sunteţi nou la sala de sport, cere un trainer pentru unele sfaturi. De ridicare greutăţi, vei arde câteva calorii şi preveni metabolismul la încetinirea, care este un efect secundar comune de a pierde greutate.

Studii pe low carb diete Arată că puteţi obţine chiar şi un pic de muşchi în timp ce pierde cantităţi semnificative de grăsime corporală.

În cazul în care ridicarea de greutati nu este o opţiune pentru tine, apoi faci unele antrenamente cardio mai uşor ca rulează, jogging, înot sau mersul pe jos va fi suficient.

Este mai bine să facă un fel de rezistenţă de formare, cum ar fi greutate de ridicare. Dacă nu este o opţiune, antrenamente cardio lucra prea.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Opţional-un Carb"re-feed" a face o dată pe săptămână

Puteţi lua o zi "off" pe săptămână unde mânca mai multe carbs. Multi oameni prefera sâmbătă. Este important să încerce să rămânem la mai sănătos surse de carbohidrati precum ovăz, orez, quinoa, cartofi, cartofi dulci, fructe, etc.

Dar numai unul mai mare carb ziua de azi, dacă începi să faci mai des decât o dată pe săptămână, atunci nu vei vedea mult succes pe acest plan.

Dacă trebuie să aveţi un ieftin masă şi mânca ceva nesănătoase, atunci o fac în această zi. Fiţi conştienţi de faptul că ieftin mese sau carbohidrati refeeds nu sunt necesare, dar acestea pot până-reglementa unele de grăsime de ardere hormoni ca leptina şi hormoni tiroidieni.

Veţi câştiga câteva greutate în timpul ziua ta re-alimentare, dar cele mai multe din ea va fi greutate de apă şi ea va pierde din nou în următoarele 1-2 zile. Având o zi din săptămână unde mânca mai multe carbs este perfect acceptabil, deşi nu este necesar.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Ce zici de calorii şi controlul parte?

NU este necesar să conta calorii, atâta timp cât vă păstraţi carbohidrati foarte scăzut şi stick la proteine, grăsimi şi low-carb legume. Cu toate acestea, dacă doriţi cu adevărat să, apoi utilizaţi acest calculator (se deschide în fereastră nouă).

Introduceţi detaliile, apoi alegeţi numărul din "Fat Loss" sau secţiunea "Extreme Fat Loss" – în funcţie de cât de repede doriţi să-şi piardă.

Există multe calorii contoare, puteţi utiliza pentru a urmări cantitatea de calorii mananci. Îmi place Cron-O-Meter-este gratuit şi uşor de utilizat. Scopul principal este de a păstra carbohidrati sub 20-50 grame pe zi şi de a obţine restul de calorii de proteine si grasimi.

Nu este necesar să conta calorii pentru a pierde greutate pe acest plan. Este cel mai important să păstreze strict carbohidrati dumneavoastră în gama de 20-50 grame.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Alte pierdere în greutate sfaturi pentru a face lucrurile mai uşor

Destul de mult tot ce trebuie sa faci este 3 pasi:

 1. Elimina high-carb alimente.
 2. Mananca proteine, grasimi si legume.
 3. Exerciţiul 3 - 4 ori pe săptămână (opţional, dar recomandat).

Cu toate acestea, există câteva alte sfaturi pe care le pot gasi utile dacă doriţi să accelera lucrurile chiar mai departe.

Niciuna dintre acestea nu este soţiile vechi poveşti, toate au dovezi ştiinţifice pentru a le spate sus.

 • Bea apa, cafea sau ceai: satisface setea cu apa. Dacă sunteţi o cafea sau un băutor de ceai, apoi prin toate mijloacele bea cât de mult doriţi ca ambele pot ridica metabolismul uşor.
 • Utilizarea plăci mai mici: Studiile arată că oamenii automat mânca mai puţin atunci când utilizează plăci mai mici. Ciudat, dar funcţionează.
 • Somn ca un copil: somn sărace este asociat cu creşterea în greutate şi obezitatea, având grijă de somn este important.
 • Reducerea stresului: Reliefata poate ridica stres hormon cortizol, care poate determina acumularea de grăsime în abdomen.
 • Somn bun şi reduce stresul nivelurile, de asemenea, poate ajuta la prevenirea pofte, dieter pe cel mai mare dusman. Există multe alte sfaturi pentru a preveni pofte în acest articol.

Este cel mai important să rămânem la trei reguli, dar există alte câteva lucruri care le puteţi face pentru a accelera lucrurile.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Vei deveni un "fiara de ardere de grăsime"

Vă puteţi aştepta să piardă 5-10 de kilograme de greutate (uneori mai mult) în prima săptămână, pierdere în greutate apoi consecventă după aceea. Personal pot pierde 3-4 kg pe săptămână, pentru câteva săptămâni, atunci când face acest lucru strict.

Dacă sunteţi nou la dieta, atunci lucrurile vor, probabil, se intampla repede. Mai mult în greutate ai pierdut, mai repede vă va pierde.

Pentru primele câteva zile, s-ar putea simti un pic ciudat. Corpul tau a fost de ardere carbohidrati pentru toţi aceşti ani, se poate lua timp pentru a obţine utilizate pentru a ardere de grăsime în schimb.

Este numit "low carb gripa" şi este, de obicei, peste cîteva zile. Pentru mine este nevoie de 3. Adăugarea unor sodiu dieta ta poate ajuta cu acest lucru, dizolvarea unui cub de bouillon într-o ceaşcă de apă fierbinte şi a băut-o.

După aceea, cei mai mulţi oameni raport sentimentul foarte bun, pozitiv şi energic. În acest moment vă va au devenit oficial o "ardere de grăsime fiarei."

În ciuda deceniilor de isterie anti-grăsime, dieta low carb, de asemenea, îmbunătăţeşte sănătatea dumneavoastră în multe alte feluri:

 • Glicemia tinde să meargă modul în jos pe low carb diete.
 • Trigliceridele au tendinţa de a merge în jos.
 • Mici, densa LDL (rău) colesterol se duce în jos.
 • Colesterol HDL (bun) merge în sus.
 • Tensiunii arteriale îmbunătăţeşte în mod semnificativ.
 • Pentru a început totul, par a fi mai uşor de urmărit decât conţinut scăzut de grăsime diete low carb diete.

Vă puteţi aştepta pentru a pierde o mulţime de greutate, dar aceasta depinde de persoana cât de repede se va întâmpla. Low-carb diete, de asemenea, îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră în multe alte feluri.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

Nu aveţi nevoie să moară de foame-te pentru a pierde greutate

Dacă au o condiţie medicală, atunci vorbesc cu medicul dumneavoastră înainte de a face modificări, deoarece acest plan poate reduce nevoia de medicamente.

Prin reducerea carbs şi scăderea nivelului de insulină, vă schimba mediul hormonale şi face corpul si creierul "vrea" să piardă în greutate.

Acest lucru duce la drastic redus pofta si foamea, eliminarea principalul motiv pentru care cei mai mulţi oameni nu reuşesc cu convenţionale greutate pierderea metode.

Acest lucru este dovedit de a face să vă pierde despre greutate 2 - 3 ori mai mult ca o dietă de calorii restricţionat scăzut de grăsimi, tipic.

Un alt mare beneficiu pentru oameni nerăbdător este că drop iniţială în greutate de apă poate duce la o mare diferenţă pe scară cât mai devreme ca a doua zi dimineata.

Click aici pentru a cumpara cel mai bun pierdere în greutate supliment

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links