Hoe Om Gewicht Snel Te Verliezen?


How To Lose Weight snel?

Er is geen magische formule voor gewichtsverlies. Je moet het eten van minder calorieën dan u branden. Gewoon hoeveel calorieën je verbrandt per dag afhankelijk van factoren zoals je lichaam grootte en hoe fysiek actief bent.

Als u hebt om gewicht te verliezen, is het belangrijk om dit te doen langzaam. Streven naar neen verliezen meer dan Hoe Om Gewicht Snel Te Verliezen? pond tot 2 pond per week. Één pond gelijk aan 3500 calorieën. Dus, om te verliezen 1 pond per week, moet u tot 500 calorieën per dag minder eet of branden 500 calorieën die per dag meer dan u gewoonlijk doet.

Probeer te starten met een gewichtsverlies van 10 procent van uw huidige lichaamsgewicht meer dan 6 maanden. Dit is de gezondste manier om gewicht te verliezen- en belangrijker-het biedt de beste kans op succes op lange termijn.

Er zijn vele manieren om te verliezen veel gewicht in een korte hoeveelheid tijd. Echter, de meeste van hen moet u hongerig en ontevreden.

Als u geen ijzeren wilskracht, vervolgens honger zal ertoe leiden dat u te geven over deze plannen snel. Het 3-stap plan hier geschetst zal:

 • Het doden van uw eetlust.
 • Maak je gewicht te verliezen snel, zonder honger.
 • Verbeteren van uw gezondheid op hetzelfde moment.
Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Elimineren van suikers en zetmeel

Het belangrijkste onderdeel is het verwijderen van suikers en zetmeel (koolhydraten) uit uw dieet. Dit zijn de voedingsmiddelen die secretie van insuline het meest stimuleren. Als u niet al weet, is insuline de belangrijkste vet opslag hormoon in het lichaam.

Wanneer insuline daalt, vet heeft een gemakkelijkere tijd krijgen uit de vetreserves en het lichaam begint verbranding van vetten in plaats van koolhydraten.

Een ander voordeel van het verlagen van insuline is dat uw nieren vergoten overmaat natrium en water uit je lichaam, waardoor het zwellen en onnodige water gewicht.

Het is niet ongewoon om tot 10 ponden (soms meer) in de eerste week van eten op deze manier verliezen, beide vet en water lichaamsgewicht. Dit is een grafiek uit een studie vergelijken low-carb en vetarme diëten bij overgewicht/obese vrouwen.

De low-carb groep is eten tot volheid, terwijl de vetarme groep is calorie beperkt en honger. Knippen de koolhydraten, lager uw insuline en u zal beginnen te eten minder calorieën automatisch en zonder honger.

Simpel gezegd, zet verlagen uw insuline vet verlies op "automatische piloot." Suikers en zetmeel (koolhydraten) verwijderen uit uw dieet zal verlagen uw insulineniveaus, doden van uw eetlust en maak je gewicht verliezen zonder honger.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Eten van eiwitten, vetten en groenten

Elke één van uw maaltijden moet een bron van eiwitten, een vet bron en low-carb groenten bevatten. Bouw uw maaltijden op deze manier, zal automatisch uw koolhydraatconsumptie in het aanbevolen bereik van 20-50 gram per dag brengen.

Eiwitbronnen:

 • Vlees-rundvlees, kip, varkensvlees, lamsvlees, spek, enz.
 • Vis en zeevruchten-zalm, forel, garnalen, kreeften, enz.
 • Eieren-Omega-3 verrijkte of hoedde eieren zijn beste.

Eiwit is de macronutriënten dat meest bijdraagt tot volheid en eten van voldoende eiwit kan verhogen uw stofwisseling (5).

Low-Carb groenten:

 • Broccoli
 • Bloemkool
 • Spinazie
 • Boerenkool
 • Spruiten
 • Kool
 • Swiss Chard
 • Sla
 • Komkommer
 • Cellery
 • Volledige lijst hier.
Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Wees niet bang om te laden uw bord met deze low-carb groenten. U kunt eten enorme hoeveelheden van hen zonder het gaan 20-50 netto koolhydraten per dag.

De groenten en het vlees bevatten alle vezels, vitaminen en mineralen die je nodig om te worden gezond. Er is geen fysiologische noodzaak voor granen in het dieet.

Fat bronnen:

 • Kokosolie
 • Boter
 • Olijfolie
 • Reuzel
 • Talg

2-3 maaltijden per dag eten. Als je merkt dat je honger in de middag, voegt u een 4e maaltijd.

Wees niet bang van het eten van vet, proberen te doen beide low-carb en laag-vet op hetzelfde moment is een recept voor mislukking. Het maakt u voel me ellendig en afzien van het plan.

Het beste koken vet te gebruiken is kokosolie. Het is rijk aan vetten middellange keten triglyceriden (MCTs) genoemd. Deze vetten zijn meer voldoening dan anderen en metabolisme iets kunnen opvoeren.

Er is geen reden te vrezen van deze natuurlijke vetten, nieuwe studies tonen aan dat verzadigd vet niet helemaal uw risico op hart-en vaatziekten verhogen.

Om te zien hoe u uw maaltijden kunt samenstellen, check out deze laag carb maaltijd plan en deze lijst van lage carburatorrecepten. Elke maaltijd uit een bron van eiwitten, een vet bron en een low-carb plantaardige monteren. Dit zal u in het bereik van 20-50 gram carb zetten en drastisch verlagen uw insulineniveaus.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Oefening 3 - 4 keer Per Week

U niet nodig hebt uit te oefenen om te verliezen gewicht op dit plan, maar het wordt aanbevolen. De beste optie is om naar de sportschool 3 - 4 keer per week. Maak een warming-up, heffen gewichten, dan rekken.

Als je nieuwe naar de sportschool, vragen een trainer voor sommige advies. Door het heffen van gewichten, zal u een paar calorieën te verbranden en te voorkomen dat uw metabolisme van vertragen, dat een veelvoorkomende bijwerking is van het verliezen van gewicht.

Studies op low-carb diëten tonen aan dat u zelfs een beetje van spier krijgen kunt terwijl het verliezen van aanzienlijke hoeveelheden van lichaamsvet.

Als tillen gewichten niet een optie voor je is, zal dan doen sommige gemakkelijker conditietrainingen zoals hardlopen, joggen, zwemmen of wandelen volstaan.

Het is het beste om te doen een soort van resistentie opleiding zoals gewichtheffen. Als dat is niet een optie, werken cardio training de filmcontainers.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Optioneel – een "Carb opnieuw feed" doen eenmaal Per Week

U kunt een dag nemen "uit" per week waar je eet meer koolhydraten. Vele mensen verkiezen zaterdag. Het is belangrijk om te proberen te houden aan gezonder carb bronnen zoals haver, rijst, quinoa, aardappelen, zoete aardappelen, fruit, enz.

Maar alleen deze een hogere carb dag, als u beginnen doen het vaker dan eenmaal per week dan moet je niet gaan om te zien veel succes op dit plan.

Als u een cheat maaltijd hebben en moet iets ongezond eten, dan doen op deze dag. Let erop dat bedriegt maaltijden of carb refeeds niet zijn nodig, maar ze kunnen omhoog-regelen sommige vetverbranding hormonen zoals leptin en schildklierhormonen.

U zal krijgen sommige gewicht tijdens uw opnieuw feed dag, zal maar het merendeel van het water gewicht en je zal het verliezen opnieuw in de komende 1-2 dagen. Na een dag van de week waar je eet meer koolhydraten is volkomen aanvaardbaar, hoewel niet noodzakelijk.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Hoe zit het met calorieën en gedeelte controle?

Het is niet noodzakelijk om te tellen calorieën, zolang u de koolhydraten zeer laag houden en aan eiwit vasthouden, vet en low-carb groenten. Echter, als je echt wilt, gebruik dan deze calculator (opent in nieuw venster).

Voer uw gegevens in, en kies het nummer van het "vetverlies" of de "Extreme Fat Loss"-sectie – afhankelijk van hoe snel je wilt verliezen.

Er zijn vele calorie-tellers die u gebruiken kunt voor het bijhouden van de hoeveelheid calorieën die je eet. Ik Cron-O-Meter-het is gratis en makkelijk te gebruiken. Het belangrijkste doel is om te houden van koolhydraten tot 20-50 gram per dag en haal de rest van je calorieën uit eiwit en vet.

Het is niet nodig om te tellen van calorieën om gewicht verliezen op dit plan. Is het meest belangrijk om te strikt houden uw koolhydraten in het bereik van 20-50 gram.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Andere gewicht verlies Tips om dingen gemakkelijker maken

Vrijwel alles wat je hoeft te doen is de 3 stappen:

 1. Hoge-carb voedingsmiddelen te elimineren.
 2. Eet eiwitten, vetten en groenten.
 3. Oefening 3 - 4 keer per week (optioneel, maar aanbevolen).

Er zijn echter een paar andere tips die u nuttig vinden kunt als u snelheid dingen omhoog zelfs nog verder wilt.

Geen van deze zijn oude vrouwen verhalen, hebben ze alle wetenschappelijk bewijs voor de back-up.

 • Drink Water, koffie of thee: voldoen aan uw dorst met water. Als je een kopje koffie of een teedrinkster, dan drinken met alle middelen zoveel als u wilt als beide uw stofwisseling licht verhogen kunnen.
 • Gebruik kleinere platen: Studies tonen aan dat mensen automatisch minder eten wanneer zij gebruik maken van kleinere platen. Vreemd, maar het werkt.
 • Slaap zoals een Baby: slecht slapen wordt geassocieerd met gewichtstoename en obesitas, het verzorgen van uw slaap is belangrijk.
 • Verminder Stress: Wordt benadrukt kan verheffen de stress hormoon cortisol, die leiden ophoping van vet in de buik tot kan.
 • Goede slaap en minder stress niveaus kunnen ook helpen voorkomen dat het hunkeren naar, de dieter ergste vijand. Er zijn vele andere tips om te voorkomen dat het hunkeren naar in dit artikel.

Is het meest belangrijk vast te houden aan de drie regels, maar er zijn een paar andere dingen die je om dingen te versnellen omhoog doen kunt.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

Zullen jullie een "vetverbranding beest"

U kunt verwachten te verliezen van 5-10 kilo gewicht (soms meer) in de eerste week, vervolgens consistent gewichtsverlies na die. Ik kan persoonlijk 3-4 pond per week voor een paar weken wanneer ik dit strikt doen verliezen.

Als u nieuw om een dieet bent, is het dan zal dat dingen waarschijnlijk snel gebeuren. Hoe meer gewicht je moet verliezen, hoe sneller u zal het verliezen.

Voor de eerste paar dagen, zou je voelt een beetje vreemd. Uw lichaam is het branden van koolhydraten voor al die jaren, het kan duren voor het om te wennen aan de vetverbranding in plaats daarvan.

Het heet de "low carb griep" en is meestal binnen een paar dagen. Voor mij duurt 3. Sommige natrium toe te voegen aan uw dieet kan helpen met dit, zoals ontbinding van een bouillon kubus in een kopje warm water en het drinken.

Na dat, de meeste mensen verslag gevoel erg goede, positieve en energieke. Op dit punt zullen officieel hebben jullie een "vetverbranding beest."

Ondanks de decennia van anti-vet hysterie verbetert de low-carb dieet ook uw gezondheid op vele andere manieren:

 • Suiker van het bloed de neiging om weg te gaan naar beneden op de low-carb diëten.
 • Triglyceriden hebben de neiging naar beneden.
 • Kleine, dichte LDL (de slechte) Cholesterol naar beneden gaat.
 • (De goede) HDL cholesterol stijgt.
 • Bloeddruk verbetert aanzienlijk.
 • Naar boven alles van, low-carb diëten lijken te zijn gemakkelijker te volgen dan vetarme diëten.

U kunt verwachten te verliezen veel gewicht, maar het hangt af van de persoon hoe snel het zal gebeuren. Low-carb diëten ook uw gezondheid op vele andere manieren te verbeteren.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

U hoeft niet te verhongeren jezelf om gewicht te verliezen

Als u een medische aandoening hebt, dan met uw arts praat voordat u wijzigingen aanbrengt omdat dit plan uw behoefte voor medicatie verminderen kan.

Door het verminderen van koolhydraten en insulineniveaus te verlagen, u wijzigt het hormonale milieu en maken uw lichaam en hersenen "wil" om gewicht te verliezen.

Dit leidt tot drastisch verminderde eetlust en honger, elimineren de belangrijkste reden dat de meeste mensen niet met conventionele gewichtsverlies en-methoden.

Dit is bewezen om je verliezen over 2 - 3 keer zo veel gewicht als een typische laag-vet, beperkt caloriedieet.

Een ander groot voordeel voor de ongeduldige mensen is dat de eerste daling van water gewicht tot een groot verschil op de schaal zo vroeg als de volgende ochtend leiden kan.

Klik hier om te kopen de beste Weight Loss Supplement

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links