Hur Gå Ner I Vikt Snabbt?


Hur gå ner i vikt snabbt?

Det finns ingen magisk formel för viktminskning. Du måste äta färre kalorier än du förbränner. Bara hur många kalorier du bränner dagligen beror på faktorer som din kropp storlek och hur fysiskt aktiv du är.

Om du måste gå ner i vikt, är det viktigt att göra det långsamt. Sikta på att förlora nr mer än Hur Gå Ner I Vikt Snabbt? pund till 2 pounds per vecka. Ett pund motsvarar 3500 kalorier. Så, för att förlora en pund en vecka, måste du äta 500 kalorier per dag mindre eller bränna 500 kalorier per dag mer än vad du brukar göra.

Prova först med en viktminskning på 10 procent av din nuvarande kroppsvikt över 6 månader. Detta är det mest hälsosamma sättet att gå ner i vikt – och allt — det erbjuder den bästa chansen att långsiktig framgång.

Det finns många sätt att förlora mycket i vikt på kort tid. De flesta av dem kräver dock att du är hungrig och missnöjd.

Om du inte har järn viljestyrka, kommer sedan hunger få dig att ge upp på dessa planer snabbt. 3-steg planen beskrivs här kommer:

 • Döda din aptit.
 • Få dig att förlora vikt snabbt, utan att vara hungrig.
 • Förbättra din hälsa på samma gång.
Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Eliminera socker och stärkelse

Den viktigaste delen är att ta bort socker och stärkelse (kolhydrater) från din kost. Dessa är de livsmedel som mest stimulerar utsöndringen av insulin. Om du inte vet redan, är insulin det viktigaste fett lagring hormonet i kroppen.

När insulin går ner, fett har en lättare tid att komma ur fettdepåer och kroppen börjar bränna fett istället för kolhydrater.

En annan fördel sänka insulin är att njurarna skjul överskott natrium och vatten ur din kropp, vilket minskar svälla och onödigt vatten vikt.

Det är inte ovanligt att förlora upp till 10 pounds (ibland mer) under den första veckan med att äta detta sätt, både kropp fett och vatten vikt. Detta är ett diagram från en studie som jämförde låg-carb och fettsnål kost hos överviktiga/feta kvinnor.

Gruppen låg-carb äter tills fullhet, medan gruppen låg fetthalt är kalori begränsad och hungrig. Skära kolhydrater, lägre insulinet och du kommer att börja äta mindre kalorier automatiskt och utan hunger.

Helt enkelt sätter sänka insulinet fettförbränning "autopilot". Att ta bort socker och stärkelse (kolhydrater) från din kost kommer att sänka dina insulinnivåer, döda din aptit och få dig att förlora vikt utan hunger.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Äta Protein, fett och grönsaker

Var och en av dina måltider bör omfatta en proteinkälla, en fett källa och låg-carb grönsaker. Att bygga dina måltider på detta sätt kommer att automatiskt sätta ditt carb intag i rekommenderade intervallet 20-50 gram per dag.

Proteinkällor:

 • Kött-nötkött, kyckling, fläsk, lamm, bacon, etc.
 • Fisk och skaldjur – lax, öring, räkor, hummer, etc.
 • Ägg-Omega-3 berikade eller pastured ägg är bäst.

Protein är den macronutrient som bidrar mest till fullhet och äta adekvat protein kan höja din ämnesomsättning (5).

Low-Carb grönsaker:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Spenat
 • Grönkål
 • Brysselkål
 • Kål
 • Mangold
 • Sallad
 • Gurka
 • Cellery
 • Hela listan här.
Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Inte vara rädd att ladda din tallrik med dessa låg-carb grönsaker. Du kan äta enorma mängder av dem utan att gå över 20-50 netto kolhydrater per dag.

Grönsaker och kött innehåller alla fiber, vitaminer och mineraler du behöver vara friska. Det finns inget fysiologiskt behov av spannmål i kosten.

Fettkällor:

 • Kokosolja
 • Smör
 • Olivolja
 • Ister
 • Talg

Ät 2-3 måltider per dag. Om du befinner dig hungrig på eftermiddagen, lägga till en 4: e måltid.

Vara inte rädd för att äta fett, försöker göra både låg-carb och fett på samma gång är ett recept för misslyckande. Det kommer göra dig känna sig eländig och överge planen.

Det bästa matfett att använda är kokosolja. Den är rik på fett kallas Medium triglycerider (MCT). Dessa fetter är mer givande än andra och kan öka ämnesomsättning något.

Det finns ingen anledning att frukta dessa naturliga fetter, nya studier visar att mättat fett inte höja din hjärtsjukdom risk alls.

För att se hur du kan montera dina måltider, kolla denna låga carb måltidsplan och denna lista av lowcarb recept. Montera varje måltid en proteinkälla, en fett källa och en låg-carb grönsak. Detta kommer att sätta dig in i intervallet 20-50 gram carb och drastiskt sänka insulinnivåer.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Övning 3 - 4 gånger Per vecka

Du inte behöver öva för att gå ner i vikt på detta plan, men det rekommenderas. Det bästa alternativet är att gå till gymmet 3 - 4 gånger i veckan. Gör en varm, lyfta vikter och sedan stretch.

Om du är ny till gymmet, be en tränare för några råd. Genom att lyfta vikter, du bränna några kalorier och förhindra att din ämnesomsättning från långsammare, vilket är en vanlig biverkning av att förlora vikt.

Studier på låg-carb diet visar att du även kan få lite muskler samtidigt förlorar betydande mängder av kroppsfett.

Om lyft vikter inte är ett alternativ för dig, räcker sedan göra några enklare cardio träning som kör, jogging, simning eller promenader.

Det är bäst att göra någon form av styrketräning som styrketräning. Om detta inte är ett alternativ, fungerar cardio träning också.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Frivillig – gör en "Carb nytt foder" en gång Per vecka

Du kan ta en dag "av" per vecka där du äter mer kolhydrater. Många människor föredrar lördag. Det är viktigt att försöka hålla sig till friskare carb källor som havre, ris, quinoa, potatis, sötpotatis, frukt, etc.

Men bara detta en högre carb dag, om du börjar göra det oftare än en gång per vecka då du kommer inte att se mycket framgång på denna plan.

Om du måste ha en fuska måltid och äta något ohälsosamt, så gör det på denna dag. Tänk på att fuska måltider eller carb refeeds inte är nödvändigt, men de kan upp-reglera vissa fettförbrännande hormoner som leptin och sköldkörtelhormoner.

Du kommer att få några vikt under din nytt foder dag, men det mesta blir vatten vikt och du kommer att förlora det igen i nästa 1-2 dagar. Att ha en dag i veckan där du äter mer kolhydrater är helt acceptabelt, men inte nödvändigt.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Vad sägs om kalorier och Portion kontroll?

Det är inte nödvändigt att räkna kalorier så länge du håller kolhydrater mycket låg och hålla sig till protein, fett och låg-carb grönsaker. Men om du verkligen vill, sedan använda denna kalkylator (öppnas i nytt fönster).

Fyll i dina uppgifter och sedan plocka numret från den "fettförbränning" eller avsnittet "Extrem Fat Loss" – beroende på hur snabbt du vill förlora.

Det finns många kalori räknare kan du spåra mängden kalorier du äter. Jag gillar Cron-O-Meter-det är gratis och lätt att använda. Det huvudsakliga målet är att hålla kolhydrater under 20-50 gram per dag och få resten av dina kalorier från protein och fett.

Det är inte nödvändigt att räkna kalorier för att gå ner i vikt på detta plan. Det är mycket viktigt att strikt hålla din kolhydrater i intervallet 20-50 gram.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Andra viktminskningstips att göra det enklare

Ganska mycket allt du behöver göra är de 3 steg:

 1. Eliminera high-carb livsmedel.
 2. Ät Protein, fett och grönsaker.
 3. Övning 3 - 4 gånger per vecka (valfritt, men rekommenderas).

Dock finns det några andra tips som kan vara användbara om du vill påskynda ytterligare.

Inget av dessa är gamla fruar sagor, de har alla vetenskapliga bevis för att säkerhetskopiera dem.

 • Drick vatten, kaffe eller te: uppfylla din törst med vattnet. Om du är en kaffe eller en te-drickare, sedan med alla medel dricka lika mycket som du vill ha som både kan öka din ämnesomsättning något.
 • Använd mindre plattor: Studier visar att folk automatiskt äter mindre när de använder mindre tallrikar. Konstigt, men det fungerar.
 • Sov som en bebis: dålig sömn är associerad med viktökning och fetma, ta hand om din sömn är viktigt.
 • Minska Stress: Att vara stressad kan lyfta stresshormonet kortisol, som kan orsaka fettansamlingar i magen.
 • God sömn och minskad stress kan också förhindra cravings, de dieter värsta fiende. Det finns många andra tips att förhindra cravings i denna artikel.

Det är mycket viktigt att hålla sig till tre regler, men det finns några andra saker du kan göra för att påskynda saker upp.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Du kommer att bli en "fettförbränning odjuret"

Du kan förvänta dig att förlora 5-10 pounds av vikt (ibland mer) i den första veckan, sedan konsekvent viktminskning efter det. Jag kan personligen förlora 3-4 kg per vecka för ett par veckor när jag gör detta strikt.

Om du är ny till bantning, kommer sedan saker förmodligen hända snabbt. Desto mer vikt du har att förlora, desto snabbare kommer du att förlora den.

För de första dagarna, kanske du känner dig lite konstigt. Din kropp har brunnit kolhydrater under alla dessa år, det kan ta tid att få användas för att bränna fett i stället.

Det kallas "low carb influensa" och är oftast över inom några dagar. För mig tar det 3. Att lägga till några natrium i kosten kan hjälpa till med detta, som upplöser en buljong kub i en kopp hett vatten och dricker det.

Efter det, de flesta människor rapport känsla mycket bra, positiv och energisk. På denna punkt kommer du officiellt har blivit en "fettförbränning vilddjuret."

Trots decennier av anti fett hysteri förbättrar låg-carb diet också din hälsa på många andra sätt:

 • Blodsockret tenderar att gå långt ner på låg-carb diet.
 • Triglycerider tenderar att gå ner.
 • Små, täta LDL (dåligan) kolesterolet går ner.
 • HDL (goda) kolesterol går upp.
 • Blodtryck förbättrar avsevärt.
 • Till råga på allt av, låg-carb diet verkar vara lättare att följa än fettsnål kost.

Du kan förvänta dig att förlora mycket i vikt, men det beror på personen hur snabbt det kommer att hända. Låg-carb diet också förbättra din hälsa på många andra sätt.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

Du behöver inte svälta sig själv för att gå ner i vikt

Om du har en sjukdom sedan tala med din läkare innan du gör ändringar eftersom denna plan kan minska ditt behov av medicinering.

Genom att minska kolhydrater och sänka insulinnivåerna, du ändra hormonella miljön och gör din kropp och hjärna "vill" gå ner i vikt.

Detta leder till drastiskt minskad aptit och hunger, att eliminera den viktigaste anledningen till att de flesta människor misslyckas med konventionella vikt förlust metoder.

Detta är bevisat för att få dig att förlora om 2 - 3 gånger så mycket vikt som ett typiskt fett begränsat kaloriintag.

En annan stor fördel för otålig folk är att den initiala nedgången i vatten vikt kan leda till en stor skillnad på skalan så tidigt som nästa morgon.

Klicka här för att köpa bästa viktminskning tillägg

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links