Hvordan å Miste Vekt Raskt?


Hvordan å miste vekt raskt?

Det er ingen trylleformel for vekttap. Du må spise færre kalorier enn du forbrenner. Bare hvor mange kalorier du brenner daglig avhenger av faktorer som kroppen størrelse og hvordan fysisk aktiv du er.

Hvis du trenger å miste vekt, er det viktig å gjøre det sakte. Mål for mister ikke mer enn Hvordan å Miste Vekt Raskt? pund til 2 pounds en uke. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier. Så, for å miste 1 pund uka, du trenger å spise 500 kalorier per dag mindre eller brenne 500 kalorier om dagen mer enn du vanligvis gjør.

Prøv å starte med et vekttap på 10 prosent av kroppsvekten din gjeldende over 6 måneder. Dette er den sunneste måten å miste vekt, og viktigst, det tilbyr den beste muligheten for langsiktig suksess.

Det er mange måter å miste mye vekt på kort tid. Men at de fleste av dem du er sulten og misfornøyd.

Hvis du ikke har jern viljestyrke, vil deretter sult føre deg til å gi opp disse planene raskt. 3-trinns plan skissert her vil:

 • Drepe appetitten.
 • Gjøre deg miste vekt raskt, uten å være sulten.
 • Forbedre din helse på samme tid.
Kjøp Best vekttap Supplement

Eliminere sukker og stivelse

Den viktigste delen er å fjerne sukker og stivelse (karbohydrater) fra kostholdet ditt. Dette er matvarer som stimulerer utskillelsen av insulin mest. Hvis du ikke vet allerede, er insulin det viktigste fett lagring hormonet i kroppen.

Når insulin går ned, fett har lettere for å få ut av fett butikkene og kroppen begynner å brenne fett i stedet for karbohydrater.

En annen fordel å senke insulin er at nyrene kaste overflødig natrium og vannet ut av kroppen, som reduserer oppsvulmet og unødvendig vann vekt.

Det er ikke uvanlig å miste opptil 10 pounds (noen ganger mer) i den første uken av denne måten, både kroppen fett og vann vekt. Dette er en graf fra en studie som sammenligner karbohydrater og lav-fett dietter i overvekt/fedme kvinner.

Gruppen karbohydrater spiser til fylde, mens gruppen magre er kalorifattig og sulten. Kuttet karbohydrater, vil lavere insulin din og du begynne å spise mindre kalorier automatisk og uten sult.

Enkelt sagt, setter redusere insulin din fett tap på "autopilot." Fjerne sukker og stivelse (karbohydrater) fra kostholdet vil lavere insulin nivåer, drepe appetitten og du kan miste vekt uten sult.

Kjøp Best vekttap Supplement

Spise Protein, fett og grønnsaker

Hver og en av dine måltider bør inneholde en proteinkilde, noen fett og karbohydrater grønnsaker. Konstruere dine måltider på denne måten vil automatisk ta carb inntaket i anbefalt område for 20-50 gram per dag.

Proteinkilder:

 • Kjøtt-biff, kylling, svinekjøtt, lam, bacon, etc.
 • Fisk og sjømat-laks, ørret, reker, hummer, etc.
 • Egg-Omega-3 beriket eller pastured egg er best.

Protein er macronutrient som bidrar mest til fylde og spise nok protein kan øke stoffskiftet (5).

Low-Carb grønnsaker:

 • Brokkoli
 • Blomkål
 • Spinat
 • Kale
 • Rosenkål
 • Kål
 • Swiss Chard
 • Salat
 • Agurk
 • Cellery
 • Full liste her.
Kjøp Best vekttap Supplement

Ikke vær redd for å belaste tallerkenen med disse lav-carb grønnsaker. Du kan spise enorme mengder av dem uten å gå over 20-50 netto karbohydrater per dag.

Grønnsaker og kjøtt inneholder alle fiber, vitaminer og mineraler må du være sunn. Det er ikke fysiologiske behov for korn i kostholdet.

Fett kilder:

 • Kokosolje
 • Smør
 • Olivenolje
 • Smult
 • Talg

Spise 2-3 måltider om dagen. Hvis du befinner deg sulten på ettermiddagen, legge til et fjerde måltid.

Vær ikke redd for å spise fett, prøver å gjøre både lav-carb og lav-fett samtidig er en oppskrift på fiasko. Det gjør du føler deg ulykkelig og forlate planen.

Best matlaging fett bruke er kokos olje. Den er rik på fett kalles Medium Chain triglyserider (MCTs). Disse fett er mer oppfylle enn andre og kan øke stoffskifte litt.

Det er ingen grunn til å frykte disse naturlig fett, nye studier viser at mettet fett ikke øker hjertesykdommer risiko i det hele tatt.

For å se hvordan du kan samle dine måltider, sjekk ut denne lav carb måltider og denne listen over lav carb oppskrifter. Montere hvert måltid en proteinkilde, en fett kilde og en lav-carb grønnsak. Dette vil sette deg i 20-50 gram carb rekkevidde og drastisk redusere insulin nivåer.

Kjøp Best vekttap Supplement

Trening 3 - 4 ganger Per uke

Du ikke trenger å utøve for å miste vekt på denne planen, men det anbefales. Det beste alternativet er å gå til gym 3 - 4 ganger i uken. Gjøre en varm opp, løfte vekter og strekker.

Hvis du er ny til gym, spør en trener for noen råd. Ved å løfte vekter, vil du brenne noen kalorier og hindre stoffskiftet fra bremse ned, som er en vanlig bivirkning av å miste vekt.

Studier på lav-carb dietter viser at du kan selv få en bit av muskel mens miste betydelige mengder kroppsfett.

Hvis løfte vekter ikke er et alternativ for deg, så gjør noen enklere cardio økter som løping, jogging, svømming eller gå vil være nok.

Det er best å gjøre noen form for styrketrening som vektløfting. Hvis det ikke er et alternativ, fungere cardio økter også.

Kjøp Best vekttap Supplement

Valgfritt – gjør en "Carb re feed" en gang Per uke

Du kan ta en dag "av" per uke hvor du spise mer karbohydrater. Mange foretrekker lørdag. Det er viktig å prøve å holde seg til sunnere carb kilder som havre, ris, quinoa, poteter, søtpoteter, frukt, etc.

Men bare denne ene høyere carb dagen, hvis du starter gjøre det oftere enn én gang per uke, så du skal ikke se mye suksess på denne planen.

Hvis du må ha en bedrager måltid og spise noe usunn, så gjør det på denne dagen. Jukser måltider eller carb refeeds er ikke nødvendig, men de kan opp-regulere noen fettforbrenning hormon som leptin og skjoldbrusk hormoner.

Du vil få noen vekten din re feed dagtid, men det meste vil være vann vekt og du vil miste det igjen i de neste 1-2 dagene. Å ha en dag i uken hvor du spise mer karbohydrater er helt akseptabelt, men ikke nødvendig.

Kjøp Best vekttap Supplement

Hva med kalorier og porsjonskontroll?

Det er ikke nødvendig å telle kalorier så lenge du holder karbohydrater svært lav og holde seg til protein, fett og karbohydrater grønnsaker. Men hvis du virkelig vil, deretter bruke denne kalkulatoren (åpnes i nytt vindu).

Skriv inn dine detaljer, og deretter velge nummeret fra "Fett tap" eller delen "Extreme Fat tap"-avhengig av hvor fort du vil miste.

Det er mange kalori tellere du kan bruke til å spore mengden kalorier du spiser. Jeg liker Cron-O-Meter-det er gratis og enkel å bruke. Hovedmålet er å holde karbohydrater under 20-50 gram per dag og få resten av kaloriene fra protein og fett.

Det er ikke nødvendig å telle kalorier for å miste vekt på denne planen. Det er det viktigste å strengt holde din forgasser innenfor 20-50 gram.

Kjøp Best vekttap Supplement

Andre Vekttap Tips å gjøre ting enklere

Ganske mye alt du trenger å gjøre er 3 trinn:

 1. Eliminere høy carb mat.
 2. Spis Protein, fett og grønnsaker.
 3. Trening 3 - 4 ganger per uke (valgfritt, men anbefales).

Men er det noen andre tips som kan være nyttig hvis du vil øke hastigheten ting opp ytterligere.

Ingen av disse er gamle koner tales, de alle har vitenskapelige bevis for sikkerhetskopiering.

 • Drikker vann, kaffe eller te: tilfredsstille tørsten med vann. Hvis du er en kaffe eller en te-drikker, så for all del drikke så mye som begge kan øke stoffskiftet litt.
 • Bruk mindre tallerkener: Studier viser at folk automatisk spiser mindre når de bruker mindre tallerkener. Merkelig, men det fungerer.
 • Sover som en Baby: dårlig søvn er tilknyttet vektøkning og fedme, ta vare på din søvn er viktig.
 • Redusere Stress: Å være stresset kan heve stress hormonet kortisol, som kan forårsake fett ansamling i magen.
 • God søvn og redusert stressnivå kan også forhindre cravings, diettens verste fiende. Det er mange andre tips for å forhindre cravings i denne artikkelen.

Det er det viktigste å holde oss til tre reglene, men det er noen andre ting du kan gjøre for å øke hastigheten ting opp.

Kjøp Best vekttap Supplement

Du vil bli en "fett brenner dyret"

Du kan forvente å miste 5-10 pounds av vekt (noen ganger mer) i den første uken, så konsekvent vekttap etter. Jeg kan personlig tape 3-4 lbs per uke for et par uker når jeg gjøre denne strengt.

Hvis du er ny på slanking, vil deretter ting trolig skje raskt. Desto mer vekt du har å tape, jo raskere vil du miste det.

De første dagene, kan du føle litt rart. Kroppen har vært brennende karbohydrater i alle disse årene, kan det ta tid å bli vant til å brenne fett i stedet.

Den kalles "lav carb influensa" er vanligvis over innen få dager. For meg tar det 3. Legge noen sodium til kosthold kan hjelpe med dette, som oppløsning en buljong i en kopp varmt vann og drikker den.

Etter at de fleste rapporten følelsen veldig bra, positiv og energisk. På dette punktet vil du offisielt har blitt en "fettforbrenning dyret."

Til tross for tiår med anti-fett hysteri forbedrer low-carb diett også din helse på mange andre måter:

 • Blod sukker har en tendens til å gå veien på lav-carb dietter.
 • Triglyserider pleier å gå ned.
 • Liten, kompakt LDL (dårlige) kolesterol går ned.
 • HDL (godt) kolesterol går opp.
 • Blodtrykk forbedrer betraktelig.
 • Å toppe det hele, lav-carb dietter synes å være lettere å følge enn lav-fett dietter.

Du kan forvente å miste mye vekt, men det avhenger av personen hvor raskt det vil skje. Lav-carb dietter også forbedre din helse på mange andre måter.

Kjøp Best vekttap Supplement

Du trenger ikke å sulte deg selv å miste vekt

Hvis du har et medisinsk forhold så snakk med legen din før du gjør endringer fordi denne planen kan redusere behovet for medisiner.

Ved å redusere karbohydrater og senke insulin nivåer, du endre hormonelle miljøet og gjøre kroppen din og hjernen "ønsker" å miste vekt.

Dette fører til drastisk redusert appetitt og sult, eliminere Hovedgrunnen til at fleste mislykkes med konvensjonelle vekttap metoder.

Dette er bevist for å gjøre deg miste om 2 - 3 ganger så mye vekt som en vanlig fettfattig, kalorifattig diett.

En annen stor fordel for utålmodige folk er at den første slipp i vann vekt kan føre til en stor forskjell på skalaen så tidlig som neste morgen.

Kjøp Best vekttap Supplement

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links