Hvordan Til At Tabe Sig Hurtigt?


Hvordan til at tabe sig hurtigt?

Der er ingen magisk formel for vægttab. Du skal spise færre kalorier end du forbrænder. Bare hvor mange kalorier du brænder dagligt, afhænger af faktorer som din krop størrelse og hvor fysisk aktiv du er.

Hvis du skal tabe, er det vigtigt at gøre det langsomt. Sigte mod at miste no mere end Hvordan Til At Tabe Sig Hurtigt? pund til 2 pounds en uge. Et pund er lig med 3.500 kalorier. Så, for at miste 1 pund om ugen, du skal spise 500 kalorier om dagen, mindre eller brænde 500 kalorier om dagen, mere end du normalt gør.

Prøv at starte med et vægttab på 10 procent af din nuværende vægt over 6 måneder. Dette er den sundeste måde at tabe sig – og vigtigere — det giver den bedste chance for langsigtet succes.

Der er mange måder at tabe en masse vægt i en kort tid. De fleste af dem kræver dog at være sulten og utilfreds.

Hvis du ikke har jern viljestyrke, vil derefter sult få dig til at give op på disse planer hurtigt. 3-trins plan skitseret her vil:

 • Dræbe din appetit.
 • Gøre dig tabe sig hurtigt, uden at være sulten.
 • Forbedre din sundhed på samme tid.
Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Fjerne sukker og stivelse

Den vigtigste del er at fjerne sukker og stivelse (kulhydrater) fra din kost. Disse er de fødevarer, der stimulerer udskillelsen af insulin mest. Hvis du ikke allerede kender, er insulin det vigtigste fedt oplagring hormon i kroppen.

Når insulin går ned, fedt har lettere ved at komme ud af de fedtdepoter og kroppen begynder at brænde fedt i stedet for kulhydrater.

En anden fordel ved at sænke insulin er, at dine nyrer kaste overskydende natrium og vand ud af kroppen, hvilket reducerer bloat og unødvendige vand vægt.

Det er ikke ualmindeligt at tabe op til 10 pounds (undertiden flere) i den første uge af at spise på denne måde, både krop fedt og vand vægt. Dette er en figur fra en undersøgelse, der sammenligner low-carb og lavt fedtindhold kost hos overvægtige/fede kvinder.

Low-carb gruppe er at spise indtil fylden, mens gruppen fedtfattig er kalorie indskrænket og sultne. Skære carbs, lavere din insulin og du vil begynde at spise færre kalorier uden sult og automatisk.

Put blot, sætter sænke din insulin fedttab på "autopiloten." Fjernelse af sukker og stivelse (kulhydrater) fra din kost vil sænke dit insulinniveau, dræber appetitten og gøre dig tabe sig uden sult.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Spise Protein, fedt og grøntsager

Hver enkelt af dine måltider bør omfatte en proteinkilde, en fedt kilde og low-carb grøntsager. Opbygge dine måltider på denne måde vil automatisk bringe din carb indtagelse i den anbefalede række 20-50 gram pr. dag.

Proteinkilder:

 • Kød – oksekød, kylling, svinekød, lam, bacon, osv.
 • Fisk og skaldyr-laks, ørred, rejer, hummer, osv.
 • Æg – Omega-3 beriget eller græsser æg er bedst.

Protein er den makronæringsstoffer, der bidrager mest til fylde og spise tilstrækkeligt protein kan hæve dit stofskifte (5).

Low-Carb grøntsager:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Spinat
 • Grønkål
 • Rosenkål
 • Kål
 • Swiss Chard
 • Salat
 • Agurk
 • Selleri
 • Fuld liste her.
Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Vær ikke bange for at indlæse din tallerken med disse lav-carb grøntsager. Du kan spise enorme mængder af dem uden at gå 20-50 netto kulhydrater om dagen.

Grøntsager og kød indeholder alle de fiber, vitaminer og mineraler du har brug for at være sund. Der er ingen fysiologiske behov for korn i kosten.

Fedt kilder:

 • Kokosolie
 • Smør
 • Olivenolie
 • Svinefedt
 • Talg

Spise 2-3 måltider per dag. Hvis du finder dig selv sulten i eftermiddag, tilføje en fjerde måltid.

Vær ikke bange for at spise fedt, forsøger at gøre begge low-carb og lavt fedtindhold på samme tid er en opskrift på fiasko. Det vil gøre dig føle sig elendig og opgive planen.

Den bedste madlavning fedt at bruge er kokosolie. Det er rige på fedtstoffer kaldet mellemstore kæde triglycerider (MCTs). Disse fedtstoffer er mere tilfredsstillende end andre og kan øge stofskiftet lidt.

Der er ingen grund til at frygte disse naturlige fedtstoffer, nye undersøgelser viser, at mættet fedt ikke hæve din hjertesygdom risiko overhovedet.

For at se, hvordan du kan samle dine måltider, tjek denne lav carb måltid plan og denne liste over lav carb opskrifter. Saml hvert måltid ud af en proteinkilde, en fedt kilde og en lav-carb grøntsag. Dette vil sætte dig ind i området 20-50 gram carb og drastisk lavere din insulin niveauer.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Øvelse 3 - 4 gange om ugen

Du ikke behøver at udøve for at tabe sig på dette plan, men det anbefales. Den bedste mulighed er at gå til gymnastik 3 - 4 gange om ugen. Gøre en varm, løfte vægte, så stræk.

Hvis du er ny til gymnastik, bede en træner for nogle råd. Ved at løfte vægte, vil du brænde nogle kalorier og forhindre dit stofskifte fra bremse, hvilket er en almindelig bivirkning af vægttabet.

Undersøgelser af lav-carb diæter viser, at du selv kan få en smule af muskel mens mister betydelige mængder af kropsfedt.

Hvis løfte vægte ikke er en mulighed for dig, er så gør nogle lettere cardio træning som løb, jogging, svømning eller gå tilstrækkeligt.

Det er bedst at gøre nogle form for modstand uddannelse ligesom vægtløftning. Hvis der ikke er en mulighed, arbejde cardio træning også.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Valgfri – gør en "Carb re feed" en gang om ugen

Du kan tage en dag "off" om ugen hvor du spise flere kulhydrater. Mange mennesker foretrækker lørdag. Det er vigtigt at forsøge at holde sig til sundere carb kilder som havre, ris, quinoa, kartofler, søde kartofler, frugt, osv.

Men kun denne ene højere carb dag, hvis du begynde at gøre det oftere end en gang pr. uge, så du kommer ikke til at se meget succes på dette plan.

Hvis du skal have en snyde måltid og spise noget usundt, så gør det på denne dag. Vær opmærksom på at snyde måltider eller carb refeeds ikke er nødvendig, men de kan op-regulere nogle fedtforbrænding hormoner som leptin og thyreoideahormoner.

Du vil få nogle vægt i løbet af dagen igen foder men det meste af det bliver vand vægt, og du vil miste det igen i de næste 1-2 dage. At have en dag i ugen hvor du spise flere kulhydrater er helt acceptabelt, men ikke nødvendigt.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Hvad med kalorier og Portion kontrol?

Det er ikke nødvendigt at tælle kalorier, så længe du holder carbs meget lav og holde sig til protein, fedt og low-carb grøntsager. Men hvis du virkelig vil, så brug denne regnemaskine (åbner i nyt vindue).

Indtast dine oplysninger og derefter vælge nummeret fra enten "Fedttab" eller afsnittet "Ekstreme fedttab" – afhængigt af hvor hurtigt du ønsker at tabe.

Der er mange kalorie tællere kan du bruge til at spore mængden kalorier du spiser. Jeg kan godt lide Cron-O-Meter-det er gratis og nem at bruge. Det vigtigste mål er at holde carbs under 20-50 gram pr. dag og få resten af dine kalorier fra protein og fedt.

Det er ikke nødvendigt at tælle kalorier til at tabe sig på dette plan. Det er vigtigst at holde strengt din kulhydrater i området 20-50 gram.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Andre Vægttab Tips til at gøre tingene lettere

Stort set alt du skal gøre er de 3 trin:

 1. Fjerne high-carb fødevarer.
 2. Spise Protein, fedt og Veggies.
 3. Øvelse 3 - 4 gange om ugen (valgfrit, men anbefales).

Men der er et par andre tips, som du kan finde nyttige, hvis du ønsker at fremskynde tingene op endnu mere.

Ingen af disse er gamle koner tales, de alle har videnskabelige beviser til at bakke dem op.

 • Drikke vand, kaffe eller te: tilfredsstille din tørst med vand. Hvis du er en kop kaffe eller en te drikker, så ved alle midler drikke så meget som du ønsker som både kan hæve dit stofskifte lidt.
 • Brug mindre plader: Undersøgelser viser, at mennesker automatisk spiser mindre, når de bruger mindre plader. Mærkeligt, men det virker.
 • Sover som en Baby: dårlig søvn er forbundet med vægtøgning og fedme, tage sig af din søvn er vigtig.
 • Reducere Stress: At være stresset kan ophøje stresshormonet cortisol, som kan forårsage fedtophobning i maven.
 • God søvn og reduceret stress niveauer kan også hjælpe med at forhindre cravings, en dieter værste fjende. Der er mange andre tips til at forhindre cravings i denne artikel.

Det er meget vigtigt at holde sig til de tre regler, men der er et par andre ting, du kan gøre for at fremskynde tingene op.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Du vil blive en "fedt brændende Beast"

Du kan forvente at tabe 5-10 pounds af vægt (undertiden flere) i den første uge, derefter konsekvent vægttab ovenpå. Jeg kan personligt tabe 3-4 £ om ugen for et par uger, når jeg gør det strengt.

Hvis du er ny til slankekure, vil derefter ting sandsynligvis ske hurtigt. Den mere vægt du har at tabe, jo hurtigere vil du tabe det.

For de første par dage, kan du føler dig en smule underligt. Din krop har været brændende kulhydrater i alle disse år, det kan tage tid at vænne sig til at forbrænde fedt i stedet.

Det kaldes "lav carb influenza" og er normalt inden for et par dage. For mig tager det 3. Tilføje nogle natrium til din kost kan hjælpe med dette, som opløse en bouillon terning i en kop varmt vand og drikke det.

Efter, at de fleste mennesker rapport følelse meget god, positiv og energisk. På dette tidspunkt vil du officielt er blevet en "fedt brændende beast."

Trods årtiers anti-fedt hysteri forbedrer low-carb diæt også dit helbred på mange andre måder:

 • Blodsukker har tendens til at gå vejen på lav-carb diæter.
 • Triglycerider tendens til at gå.
 • Små, tætte LDL (dårligt) kolesterol går ned.
 • HDL (gode) kolesterol går op.
 • Blodtryk forbedres betydeligt.
 • Til top det hele af, lav-carb kost synes at være nemmere at følge end fedtfattig kost.

Du kan forvente at tabe en masse vægt, men det afhænger af personen, hvor hurtigt det vil ske. Low-carb diæter også forbedre dit helbred på mange andre måder.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

Du behøver ikke at sulte dig selv for at tabe sig

Hvis du har en medicinsk tilstand så tale med din læge, før du foretager ændringer, fordi denne plan kan reducere dit behov for medicin.

Ved at reducere carbs og sænke insulin niveauer, du ændre den hormonelle miljø og gøre din krop og hjerne "ønsker" at tabe.

Dette fører til drastisk nedsat appetit og sult, fjerne hovedårsagen til, at de fleste mennesker mislykkes med konventionelle vægttab metoder.

Dette er bevist for at gøre du mister om 2 - 3 gange så meget vægt som en typisk lavt fedtindhold, kalorie indskrænket kost.

En anden stor fordel for de utålmodige folk er, at det oprindelige fald i vand vægt kan føre til en stor forskel i størrelse så tidligt som næste morgen.

Klik her for at købe bedste vægttab Supplement

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links