Miten Laihtua Nopeasti?


Miten laihtua nopeasti?

Ei ole mitään maagista kaavaa laihtuminen. Syöt vähemmän kaloreita kuin kulutat. Kuinka monta kaloria poltat päivittäin riippuu tekijöistä kuten kehon koon ja kuinka fyysisesti aktiivinen olet.

Jos sinun täytyy laihtua, on tärkeää tehdä niin hitaasti. Tavoite menettää ei yli Miten Laihtua Nopeasti? Englannin 2 kiloa viikossa. Yksi pound vastaa 3500 kaloria. Joten menettää 1 punta viikossa, sinun täytyy syödä 500 kaloria päivässä vähemmän tai polttaa 500 kaloria päivässä enemmän kuin normaalisti.

Yritä käynnistää laihtuminen 10 prosenttia nykyisen painon yli 6 kuukautta. Tämä on terveellisin tapa laihduttaa — ja — se tarjoaa parhaat mahdollisuudet pitkän aikavälin menestys.

On monia tapoja menettää paljon painoa lyhyessä ajassa. Kuitenkin useimmat niistä vaativat olet nälkäinen ja tyytymätön.

Jos sinulla ei Silitysrauta tahdonvoimaa, nälkä aiheuttaa jonkun näitä suunnitelmia nopeasti. 3-vaiheinen suunnitelma kuvattu tässä tulee:

 • Tappaa ruokahalua.
 • Tehdä sinusta laihtua nopeasti, ilman on nälkä.
 • Parantaa terveyttä yhtä aikaa.
Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Poistaa sokerit ja tärkkelys

Tärkein osa on poistaa sokerit ja tärkkelys (hiilihydraatteja) ruokavalio. Nämä ovat elintarvikkeet, jotka stimuloivat insuliinin eritystä eniten. Jos et tiedä jo, insuliini on tärkein rasvan varastointiin hormoni tekstiosassa.

Insuliinia laskiessa rasvaa on helpompaa aikaa saada rasvavarastoja ja elimistö alkaa palava rasvat sen sijaan hiilihydraatteja.

Toinen etu alentaa insuliinin on munuaiset irtoa liikaa natriumia ja vettä ulos kehosta, mikä vähentää paisunut ja tarpeetonta veden paino.

Ei ole harvinaista menettää jopa 10 kiloa (joskus enemmän) ensimmäisellä viikolla syö näin, sekä kehon rasvan ja veden paino. Tämä on kaavion tutkimuksessa verrattiin matala-carb ja Vähärasvainen ruokavalio, Ylipaino/lihavia naisia.

Matala-carb ryhmä syöminen kunnes täyteläisyys, vaikka vähän rasvaa on kalori ja nälkäinen. Leikata hiilihydraatteja, alentaa insuliinin ja alkaa syödä vähemmän kaloreita automaattisesti ja ilman nälkää.

Yksinkertaisesti sanottuna, alentaa insuliinin laittaa rasvaa tappio "autopilot." Poistaminen sokerit ja tärkkelys (hiilihydraatteja) ruokavalio alentaa insuliinin tasolle, tappaa ruokahalua ja tehdä sinusta laihtua ilman nälkää.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Syö proteiinia, rasvaa ja vihanneksia

Jokainen ateriat olisi proteiinilähde, rasvan lähde ja matala-carb vihanneksia. Rakentaa ateriat näin tuo automaattisesti hiilihydraattien saanti suositeltu alue 20-50 grammaa päivässä.

Proteiinin lähteitä:

 • Liha – naudanlihaa, kanaa, sianlihaa, lammasta, pekonia, jne.
 • Kala- ja äyriäisruokia-lohi, taimen, katkarapuja, hummereita, jne.
 • Munat-Omega-3 täydentää tai laiduntavat munat ovat parhaita.

Proteiini on MAKRORAVINTOAINEEN, joka edistää Viimeisin täyteläisyyttä ja syö riittävästi proteiinia voi nostaa aineenvaihduntaa (5).

Matala-Carb vihannekset:

 • Parsakaali
 • Kukkakaali
 • Pinaatti
 • Kale
 • Ruusukaali
 • Kaali
 • Sveitsin Chard
 • Salaattia
 • Kurkku
 • Selleri
 • Täydellinen luettelo täällä.
Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Älä pelkää ladata nämä vähähiilihydraattinen vihannekset levy. Voit syödä valtava määrä menemättä yli 20-50 net hiilihydraatteja päivässä.

Kasvikset ja liha sisältävät kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita on oltava terveitä. Ei ole fysiologisen tarpeen jyvät ruokavaliossa.

Lähteestä:

 • Kookosöljy
 • Voita
 • Oliiviöljyä
 • Silavaa
 • Talin

Syö 2-3 ateriaa päivässä. Jos huomaat nälkä iltapäivällä, lisätä neljäs aterian.

Älä pelkää syödä rasvaa, yrittää tehdä sekä matala-carb ja vähärasvainen samaan aikaan on epäonnistumiseen. Se tekee sinusta tuntuu kurja ja hylätä suunnitelman.

Best ruoanlaitto rasvaa käyttää on Kookosöljy. Se sisältää runsaasti rasvoja kutsutaan keskipitkän triglyseridit (MCTs). Nämä rasvat ovat tyydyttävämpää kuin toiset ja tehostaa aineenvaihduntaa hieman.

Ei ole mitään syytä pelätä näitä luonnollisia rasvoja, uudet tutkimukset osoittavat, että tyydyttynyttä rasvaa ei lisätä sydänsairauksien riskiä lainkaan.

Näet, miten voit koota ateriat, Tutustu tämä vähähiilihydraattinen Ateriaohjelma ja alhainen carb reseptejä luetteloa. Kokoa jokaisen aterian proteiinilähde, rasvan lähde ja matala-carb kasvi. Tämä laittaa sinut 20-50 grammaa carb alue ja markkinaennusteita insuliinin tasolle.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Käyttää 3 - 4 kertaa viikossa

Sinun ei tarvitse käyttää laihtua tähän suunnitelmaan, mutta on suositeltavaa. Paras vaihtoehto on mennä kuntosalille 3 - 4 kertaa viikossa. Tehdä lämmin, nostella painoja, sitten venyttää.

Jos olet uusi kuntosali, Kysy valmentaja joitakin neuvoja. Nostamalla painoja polttaa joitakin kaloreita ja estää aineenvaihduntaa hidastumassa, joka on yleinen haittavaikutus, laihdutus.

Matala-carb ruokavalion tutkimusten että voit jopa saada hivenen voimaansa ja menettää merkittäviä määriä rasvaa.

Jos nostamalla painoja ei ole vaihtoehto sinulle, sitten tekee joitakin helpompaa sydän liikuntaa kuten juoksu, lenkkeily, uinti tai kävely riittää.

On parasta tehdä jonkinlainen vastarintaa koulutusta kuin painonnostossa. Jos tämä ei ole vaihtoehto, sydän liikuntaa aikaansaada kanssa.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Valinnainen – tehdä "Carb uudelleen syötteen" kerran viikossa

Voit ottaa yhden päivän "off" viikossa jos syöt enemmän hiilihydraatteja. Monet ihmiset mieluummin lauantai. On tärkeää yrittää pysyä terveempiä carb lähteistä, kuten kaura, riisi, quinoa, perunat, bataatit, hedelmät, jne.

Mutta vain tämä yksi korkea carb päivä, jos alkaa tehdä sitä useammin kuin kerran per viikko sitten aio nähdä menestystä tämän suunnitelman.

Jos huijata aterioida ja syödä jotain epäterveellistä, tee se tänä päivänä. Huomaa, että huijata aterioita tai carb refeeds eivät ole tarpeen, mutta ne voivat up-säännellä joitakin rasvanpoltto hormonien kuten rasvakudoksen ja kilpirauhashormonit.

Voit saada painoa aikana uudelleen rehun päivä, mutta suurin osa on veden paino ja menetät sen uudelleen 1-2 lähipäivinä. Ottaa yksi viikonpäivä, joissa voit syödä enemmän hiilihydraatteja on täysin hyväksyttävää, mutta ei välttämätöntä.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Entä kaloreita ja osa valvonnasta?

Ei tarvitse laskea kaloreita kunhan pitää hiilihydraatteja hyvin alhainen ja pysyä proteiinia, rasvaa ja matala-carb vihanneksia. Kuitenkin, jos todella haluat, käytä laskimen (avautuu uuteen ikkunaan).

Anna tietosi ja valita useita "Fat Loss" tai "Äärimmäisen rasvaa tappio"-osasta – riippuen siitä, kuinka nopeasti haluat menettää.

Tällä hetkellä monet kalori laskurit avulla voit seurata määrä kaloreita syöt. Pidän Cron-O-Meter-se on ilmainen ja helppokäyttöinen. Tärkein tavoite on pitää hiilihydraatteja alle 20-50 grammaa päivässä ja saada loput kaloreita proteiinia ja rasvaa.

Ei ole tarpeen laskea kaloreita laihtua tähän suunnitelmaan. On tärkeintä pitää tiukasti hiilihydraatteja 20-50 grammaa alue.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Muut laihtuminen vinkkejä helpottaakseni

Jokseenkin kaikki sinun tarvitsee tehdä on 3 vaihetta:

 1. Poistaa korkea-carb elintarvikkeita.
 2. Syö proteiinia, rasvaa ja vihanneksia.
 3. Käyttää 3 - 4 kertaa viikossa (valinnainen, mutta suositeltava).

On kuitenkin muutamia muita vinkkejä, että saatat löytää hyödyllistä, jos haluat nopeuttaa asioita entisestään.

Mikään näistä ei ämmien satuja, niillä tieteellistä näyttöä takaisin.

 • Juo vettä, kahvia tai teetä: täytä janosi vettä. Jos kahvia tai teetä juomari, sitten kaikin keinoin juoda niin paljon kuin haluat, koska sekä parantaa aineenvaihduntaa hieman.
 • Käytä pienempiä levyt: Tutkimukset osoittavat, että ihmiset automaattisesti syö vähemmän kun he käyttävät pienempiä levyjä. Outoa, mutta se toimii.
 • Nukkua kuin vauva: huono nukkua liittyy painonnousu ja liikalihavuuden, hoitaakseen unta on tärkeää.
 • Vähentää stressiä: Syytä voi nostaa stressihormoni kortisolin, joka voi aiheuttaa rasvan kertymistä vatsassa.
 • Hyvä nukkua ja vähentää stressiä voi myös auttaa estämään mielihalut, dieter n pahin vihollinen. On monia muita vinkkejä estämään mielihalut tässä artikkelissa.

Tärkeintä on pitää kiinni kolme sääntöä, mutta on olemassa muutamia muita asioita voit tehdä nopeuttaa asioita.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Sinusta tulee "Rasvaa polttava peto"

Voit odottaa menetettävää ensimmäisellä viikolla, sitten johdonmukainen laihtuminen sen jälkeen 5-10 kiloa painoa (joskus enemmän). Olen itse menettää 3-4 kg per viikko muutaman viikon kun teen tätä ehdottomasti.

Jos olet uusi ruokavalioon, sitten asiat todennäköisesti tapahtuu nopeasti. Enemmän painoa sinulla on menetettävää, nopeammin menetät sen.

Ensimmäisinä päivinä voi tuntua hieman oudolta. Kehosi on palanut hiilihydraatteja kaikkien näiden vuosien aikana, se voi ottaa aikaa tottua polttaa rasvaa sen sijaan.

Sitä kutsutaan "low carb flunssa" ja on yleensä ohi muutamassa päivässä. Ajaksi we se ajaa 3. Lisäämällä joitakin natrium teidän ruokavalio voi auttaa tässä, kuten liuottamalla bouillon kuutio kuppi kuumaa vettä ja juo sitä.

Sen jälkeen useimmat ihmiset raportin tunne hyvää, myönteistä ja energinen. Tässä vaiheessa sinulla virallisesti tullut "rasvaa polttava peto".

Vaikka anti-rasvaa hysteria vuosikymmenten vähähiilihydraattinen ruokavalio parantaa terveyttä monin tavoin:

 • Verensokeri yleensä menevät tosi paljon alaspäin matala-carb ruokavalion.
 • Triglyseridit yleensä laskevat.
 • Pienet, tiheä LDL (paha) kolesteroli laskee.
 • HDL (hyvä) kolesteroli nousee.
 • Verenpaine parantaa merkittävästi.
 • Kaiken kukkuraksi, matala-carb ruokavalio näyttäisi olevan helpompaa kuin Vähärasvainen ruokavalio.

Voi odottaa menettää paljon painoa, mutta se riippuu henkilöstä, miten nopeasti se tapahtuu. Matala-carb ruokavalio parantaa terveyttä monella muullakin tavalla.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

Sinun ei tarvitse näännyttää itsesi laihtua

Jos on sairaus, ota yhteys lääkäriin ennen kuin teet muutoksia, koska tämä suunnitelma voi vähentää lääkityksen tarvetta.

Vähentää hiilihydraatteja ja alentaa insuliinitasot, voit muuttaa hormonaalisia ympäristön ja tehdä kehon ja aivojen "haluta" laihtua.

Tämä johtaa huomattavasti vähentää ruokahalua ja nälkää, poistaa tärkein syy, että useimmat ihmiset eivät perinteiset laihtuminen menetelmiä.

Tämä on osoittautunut menetät noin 2 - 3 kertaa enemmän painoarvoa kuin tyypillinen vähärasvainen, kalori ruokavalio.

Toinen suuri etu kärsimätön ihmiset on, että alkuperäinen lasku veden paino voi johtaa suuri ero asteikolla jo seuraavana aamuna.

Klikkaa tästä ostaa paras laihtuminen täydentää

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post

 

  Links